Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra-İzmit Yolunda Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

İlimizi etkisi altına alan yoğun kar yağışı, önceki geceden itibaren Kandıra ve köylerinde de etkili oldu. İzmit-Kandıra yolu aşırı kar yağışı ve buzlanma yüzünden oluşan kazalar meydana geldi.

18 Ocak 2021 Saat: 10:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.053 kez okunmuştur

Kandıra-İzmit Yolunda Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor
Kandıra-İzmit Yolunda Ulaşım Kontrollü Sağlanıyor

Kocaeli genelinde olduğu gibi ilçemizde de etkili olan kar ulaşımı oldukça etkiliyor. Kar yağışıyla birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (KAFKOM) bünyesindeki kar temizleme ve tuzlama araçları da gece boyu kapanan yolları açmak için çalışmalarını sürdürüyor ancak aşırı kar çalışmaları bazı noktalarda engelliyor.

KANDIRA VE İZMİT ARASINDA YOĞUN KAR

Kandıra’nın yüksek alanlarından kar kalınlığı bir metreyi çekerken , Kandıra Merkez ve köylerine kar oldukça etkili olduğu görülüyor. Kandıra-İzmit yolu üzerinde özellikle F Tipi Cezaevi ve İzmit arasındaki yolda  tuzlamalar aralıksız sürerken  Kandıra F Tipi Cezaevi arasında yolarda kar olduğu görülüyor.

TEDBİRSİZ SÜRÜCÜLER YOLDA KALDI

Bölgemize Yağan kar ve oluşan buzlanma nedeniyle  kimi araç yol kenarına kaydığı, kimi araç ise kontrolünü kaybederek kaza yaptı görülüyor. Özellikle yüksek kesimlerde kar ve buzlanma nedeni ile kar lastiği ve zincir olmayan araçların trafiğe çıkmaması konusunda yetkililer sürücüleri uyarıyor.

METEOROLOJİ UYARDI

Meteoroloji tahminlerine göre kar yağışının devam edeceğini, soğuk havayla birlikte oluşacak don ve buzlanmaya karşı vatandaşları tedbirli ve dikkatli olmaya çağırdı. Yola çıkan tüm araçların, zincir ve takoz gibi malzemelerini mutlaka bulundurmalarını belirtti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑