Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Tosun: İlçede karantinaya alınan sokak yok

Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun, “Kandıra’da bir sokak karantinaya alındı” haberinin doğru olmadığını söyledi. Tosun, “İlçemizde sürekli sahadayız. Karantina alınan hiçbir bölgemiz yok” dedi.

6 Nisan 2020 Saat: 13:08
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.191 kez okunmuştur

Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Tosun: İlçede karantinaya alınan sokak yok
Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Tosun: İlçede karantinaya alınan sokak yok

Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Dr. Damla Tosun, gazetelerde yer alan “Kandıra’da bir sokak karantinaya alındı” haberinin doğru olmadığını söyledi. Gazetemize açıklamada bulunan Tosun, haberin doğru olmadığını söyledi. Tosun şunları söyledi: “Hastanede bir hastamız var ama iddia edildiği gibi Kandıra Karaağaç bölgesinde bulunan Dervişoğlu Sokak karantinaya alındı haberi doğru değil. Sağlık ekipleri olarak sürekli ilçemizde sahadayız. Gereken tüm uyarılar, tedbirler ve önlemler alıyoruz. Şimdiye kadar bölgede karantina altına alınan bir bölgemiz yok."

YAŞLILARIMIZIN YANINDAYIZ

Sağlık İl Müdürlüğü ile sürekli diyalog halinde olduklarını söyleyen Kandıra Sağlık İl Müdürü Dr. Damla Tosun, koronavirüs tedbirleri kapsamında tüm tedbirleri aldıklarını söyledi. Tosun, “İlçemizde bir hastamız dışında herhangi bir vakamız yok. Sağlık ekipleri olarak sürekli sahadayız. İlçe merkezi ve tüm köylerimiz denetimimiz altında bulunuyor. Sürekli sahadayız. 65 yaş üzeri tüm ihtiyaç sahiplerine ulaşıyoruz. Bilgilendirmeler yapıyoruz, destekler veriyoruz. Ne ilçe merkezimizde ne de köylerimizde karantina altına alınmış bir bölgemiz olmadığı gibi vatandaşlarımızın da genel olarak bile iletilen veya bizim tespit ettiğimiz ciddi bir vakamız yok” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑