Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

“Kandıra için yazılacak çok hikâye var”

Kandıra için hayal ettiği projeleri anlatan AK Parti Kandıra Belediye Başkan Aday Adayı Adnan Turan, Kandıra için yazılacak çok hikâye olduğunu söyleyerek, ilçeyi tüm Türkiye’ye tanıtmak istediğini söyledi.

14 Aralık 2018 Saat: 11:03
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 62.338 kez okunmuştur

“Kandıra için yazılacak çok hikâye var”
“Kandıra için yazılacak çok hikâye var”

AK Parti İl Teşkilat Başkanı iken görevinden istifa ederek Kandıra Belediyesi’ne talip olan aday adayı Adnan Turan, gazetemizi ziyaret ederek Kandıranın sesi gazetesi genel yayın yönetmeni Ünal Cankurt’la samimi bir ortamda sohbet etti. 2005 yılından bu yana AK Parti il teşkilatında 4 dönem yöneticilik yapan, sırasıyla insan haklarından, ekonomik işlerden ve yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunan ve son olarak teşkilat başkanlığı yapan Adnan Turan, memleketi Kandıra’ya hizmet etmek için bu yola çıktığını ve Kandıra için hayal ettiği birçok projesi olduğunu söyledi. 

“SORUN BÜYÜTEN DEĞİL, SORUN ÇÖZEN OLACAĞIZ”

Kandıra’nın Kaymaz Köyü’nden olan ancak il teşkilatında 4 yıl boyunca Kandıra’dan sorumlu başkan yardımcılığı görevinde bulunması nedeniyle ilçede ayak basmadığı mahalle, tanımadığı vatandaş kalmayan Turan, vatandaşların sıkıntılarına, dertlerine hâkim olduğunun altını çiziyor. Kandıra’nın olmazsa olmaz duble yolunun ve Gıda OSB’nin takipçisi olduğunu belirten Turan, Kandıra’yı bugüne kadar yapılan ve bilinenin dışında turizme açmak istediğini belirtiyor. “Turizm hikâye yazma sanatıdır” diyen Turan, Kandıra için yazılacak çok hikâye olduğunu söyleyerek, ilçeyi tüm Türkiye’ye tanıtmak ve turistleri ilçemize çekmek istediğini belirtiyor. Aday seçildiği takdirde esnafa, köylüye destek olacak ve vatandaşın işini kolaylaştıracak projeler üreteceğini de kaydeden Turan, en büyük projesinin ise vatandaşın gönlüne girmek olduğunu söyleyerek ,“Seçildiğim takdirde sorun büyüten değil sorun çözen bir başkan olacağız” diyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑