Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra hizmet binası Eylül ayında bitecek

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatını gezdi. Şeker, kaba inşaatı yüzde 40 biten projenin 2021 Eylül ayında tamamlanacağını söyledi.

19 Eylül 2020 Saat: 12:59
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.713 kez okunmuştur

Kandıra hizmet binası Eylül ayında bitecek
Kandıra hizmet binası Eylül ayında bitecek

AK Parti Milletvekili İlyas Şeker, Kandıra’da belediyelerin ve hükümetin yaptığı hizmetleri inceledi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ile Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı Kandıra Belediyesi hizmet binasını inceleyen Şeker, binanın önümüzdeki yıl Eylül ayında bitirilmesinin planlandığını söyledi. Kandıra’ya modern bir hizmet binası kazandırıldığını söyleyen Şeker, belediyenin tüm birimlerini bir araya getirecek bir bina yapıldığını kaydetti.

Kandıra Belediyesi hizmet binası bitecek - Kocaeli Haberleri

KABA İNŞAAT YÜZDE 40 BİTTİ
Kandıra eski Devlet Hastanesi'nin arazisine yapılan belediye hizmet binası toplam 13 bin 893 metrekare kullanım alanına sahip olacak. Otopark katları ve zemin katla birlikte 7 katlı olacak binanın inşaatında incelemelerde bulunan Milletvekili İlyas Şeker, projesinin kaba inşaatının yüzde 40’ının tamamlandığını belirtti. Eylül 2021 yılında hizmet binasının tamamlanacağını söyleyen Şeker, “Kandıra’ya yakışan bir hizmet binası inşa ediliyor. İnşaat bittiğinde ilçe belediyemizin tüm hizmet birimleri bir araya gelecek ve Büyükşehir’in de bazı birimleri burada yer alacak. Çok güzel ve modern bir bina inşa ediliyor” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑