Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra eski belediye başkanı Evin'den adaylıkla ilgili açıklama

Kandıra eski belediye başkanı Kenan Evin, belediye başkan adaylığı için şahsına gösterilen ilgiye teşekkür ederek, “Kandıra’ya yeni bir kan gelmesi için aday olmayı düşünmüyorum” dedi.

2 Kasım 2018 Saat: 10:14
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.032 kez okunmuştur

Kandıra eski belediye başkanı Evin'den adaylıkla ilgili açıklama
Kandıra eski belediye başkanı Evin'den adaylıkla ilgili açıklama

Kandıra’nın köklü ailelerinden, Evin Petrol'un sahibi, daha önce 1984-1994 yılları arasında Kandıra belediye başkanlığı yapan, İZAYDAŞ eski Genel Müdürü tecrübesi ile CHP’nin belediye başkan adaylığı için üzerinde durduğu güçlü isimlerden biri olan Kenan Evin, adaylığıyla ilgili ilk kez konuştu. Bilindiği gibi CHP’de aday adaylık başvuru süreci sona erdi ancak gerek partililerin gerekse Kandıra halkının aday olması yönünde şahsına yoğun bir baskı yapıldığını belirten Evin, aday olmayacağını açıkladı.

“ŞARTLARIM MÜSAİT DEĞİL”

Evin, şöyle konuştu; “Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte gerek kamuoyunda gerekse partimizde aday olmam konusunda yoğun bir baskı var. Bugün ki ortama baktığımızda kazanmak veya kaybetmek duygusundan değil fakat artık bazı şeyleri noktalamak anlamında aday olmayı düşünmüyorum. Bakıldığında Kandıra hala zamanında yapmış olduğumuz hizmetlerin izini taşıyor.  Gönüllere girdiğimi de biliyorum ve her zaman hissediyorum. Halkımızdan yoğun baskı var ama bir şeylerin de noktalanması lazım. Bana teveccüh gösteren Kandıra halkını üzmek, kırmak istemiyorum, bana gönül koymasınlar. Şartlarım müsait değil. Gençlerin yetişmesi, yeni yüzlerin ortaya çıkması için, Kandıra’ya yeni bir kan gelmesi için aday olmayı düşünmüyorum.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑