Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

Kandıra Devlet’e 2 yeni diş hekimi

M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne 2 yeni diş hekimi atandı.

1 Mart 2018 Saat: 10:02
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 15.335 kez okunmuştur

Kandıra Devlet’e 2 yeni diş hekimi
Kandıra Devlet’e 2 yeni diş hekimi

Kocaeli Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nden 2017 yılında mezun olan Diş Hekimi Nilaylin Tüver ve Diş Hekimi Merve Bülbül, M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne atanarak hasta kabulüne başladı. Böylece hastanenin en yoğun polikliniklerinden biri olan Diş Polikliniğinde diş hekimi sayısı 2’den 4’e yükseldi.  Başhekim Dr. Bülent Uysal, hastaların daha kısa sürede randevu alabileceğini söyleyerek, “2 hekimimiz görev yaparken 15 gün sonraya randevu alabiliyordu. Bu süre yarı yarıya düşecektir” diye konuştu.

4 YENİ UZMAN DOKTOR DAHA

Dr. Uysal ayrıca 4 yeni uzmanın daha hasta kabulüne başlayacağını belirterek, “Enfeksiyon uzmanımız görevlendirmeyle geliyordu. Şimdi yeni uzmanımız atandı. Yakında göreve başlayacak. Ayrıca anestezi uzmanımız da atandı. Üroloji uzmanımız gidiyor, yerine kadrolu uzmanımız gelecek. Bir de mikrobiyoloji uzmanı geliyor. Yakında hasta kabulüne başlayacaklar” dedi.

FİZİK TEDAVİ MERKEZİ KENDİ BİRİMİNE GEÇTİ

Ayrıca bir süredir çocuk servisinde hizmet veren Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nin kendi özel birimine geçtiğini söyleyen Uysal, “Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz çocuk servisinde hizmet veriyordu. Hastalarımız bu durumdan rahatsızdı. Şimdi zemin katımızda kendi özel alanında hizmet vermeye başladı. Uzman doktorumuz haftanın 5 günü hastanemizde görev yapıyor. Ayrıca Cumartesi günleri de hastalarımıza hizmet veriyoruz. Alikahya ve Seka Devlet Hastanesi’ndeki imkânların aynısı hastanemizde mevcut. Hastalarımızın fizik tedavi için İzmit’e gitmesine gerek yok” açıklamalarında bulundu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑