Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra’daki Romanlar düzenli iş istiyor

Kandıra’daki roman vatandaşlar Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut ile bir araya geldi. Roman vatandaşlar düzenli iş istediklerini söylediler

12 Mayıs 2021 Saat: 22:56
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.600 kez okunmuştur

Kandıra’daki Romanlar düzenli iş istiyor
Kandıra’daki Romanlar düzenli iş istiyor

Kandıra Akçakayran Mahallesi’ndeki vatandaşlar ile Güzel Parti Genel Başkanı Hüseyin Akbulut vatandaşlarla bir araya geldi. Herkes ile tek tek ilgilenen Akbulut, vatandaşların sorunlarını dinledi. Kimi vatandaşlar kimi roman vatandaşlar işlere alınmadıklarını belediye tarafından görmezden geldiklerini dile getirirken kimi vatandaşlar ise prefabrik ya da bir kendilerine ev yapımını talebinde bulundu. Roman vatandaşlar ayrıca çadırlarda kaldıklarını ve kışın daha da zor şartlarda hayatta mücadele ettiklerini dile getirdi.

DÜZENLİ İŞ
Kandıra’da incelemelerde bulunan Başkan Akbulut, “Cumhuriyetin ilk yıllarından bugüne kadar burada olan vatandaşların işsizlik ve ev sorunlarının çözülmesi için çareler arıyor. Ayırca vatandaşlarımız kendilerine söz verilen bin lira pandemi yardımınında alamadıklarını söylediler. Burada çadır kentlerde kalan tuvaletleri daha iyi olmayan vatandaşların bu pandemi günlerinde bu sağlıksız koşullardan kurtulup daha temiz evlerde yaşayıp ve düzenli işlerinin olmasını istiyorlar” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑