Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Kandıra’da polislere çirkin saldırı

Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 5 polis, Roman olduğu öne sürülen kişiler tarafından darp edildi. Polislerden 2’sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

28 Ocak 2016 Saat: 18:10
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.325 kez okunmuştur

Kandıra’da polislere çirkin saldırı
Kandıra’da polislere çirkin saldırı

Kandıra’da bir grup kişi, 5 polise saldırarak hastanelik etti. İddialara göre cezaevinden firar eden birkaç kişiyi almak için Akdurak Mahallesi Akçakayran mevkiine giden polislere mahalledeki yakınları saldırdı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan 5 polisten 2’si ağır yaralanırken diğer 3’ünün ise hafif yaralandığı alınan bilgiler arasında. Ağır yaralanan polisler Kocaeli Devlet Hastanesi’ne sevk edilirken diğer 3 polisin tedavisi de M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’nde devam ediyor.

BEŞ POLİS YARALI

Olayı duyan Kandıra ilçe Kaymakamı İsmail Çiçek, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Yılmaz ve Kandıra Belediye Başkan Vekili Murat Batmaz, Kandıra Devlet Hastanesi’ne giderek olayla ilgili bilgi aldı. Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı bölgede polislere saldıran şahıslara yönelik operasyon başlattı. Birkaç şüphelinin gözaltına alındığı olayla ilgili İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün soruşturması sürüyor.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 5 yorum yapılmıştır
Vatandaş 29.01.2016 08:22
Bu sonucu görmek için polis olmaya gerek yok. Asıl sorulması gereken şu: daha önce kavgayı ayırmaya giden polislerin silahla vurulduğu, mahalleye arama için girileceği Zaman İzmitten takviye çevik kuvvet gelmeden girilemediği herkesin malumu iken, üç kaçak için sadece beş polis gönderen aklı evvel kimdir?
Murat Yılmaz 29.01.2016 03:21
Bunun adıda roman açılımı olsa gerek bu açılımlardan hep polismi zarar görecek
NURİTTİN ÖZTÜRK 28.01.2016 21:34
devletin askerine polisine saldıran ülkenin neresinde olursa olsun idam edilmeli.bakalım bir daha oluyor mu.silahla değil taş ile sopa ile saldıran dahi idam edilmeli
Osman Şavşatlı 28.01.2016 21:04
Peki orada bu saldırgan çingenelere haddini bildirecek hiç Türk evladı yokmuymuş!?
uretici 28.01.2016 20:06
Sayın devlet buyuklerimiz.bu roman vatandaşlar yuzunden her yıl fındık sezonunda.bahçelerimize korkarak gidiyoruz.kendi bahçemizde bunlarla karşılaşmaktan korkuyoruz.artık biri bunlara dur desin.polislerimize acil şifalar diliyorum
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑