Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Kandıra’da köyler arası dostluk maçları heyecan uyandırdı

Kandıra’da artık bayramların olmazsa olmazı olan köyler arası dostluk maçları bu bayramda da devam ederken Çakırcaali Kocabayramlar köyü ile Karagöllü köyü arasında oynanan maç müthiş bir mücadeleye sahne oldu.

26 Ağustos 2018 Saat: 23:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.166 kez okunmuştur

Kandıra’da köyler arası dostluk maçları heyecan uyandırdı
Kandıra’da köyler arası dostluk maçları heyecan uyandırdı

KOCABAYRAMLAR 9 - KARAGÖLLÜ 2
Kocabayramlar Kadro; Özkan Bayram(Kaptan), Sinan Satılmış(Kaleci), Serkan Bayram, Özcan Özkul, Furkan Ergün, Bilal Özbaysar, Çağrı Başaran

Goller; Özcan(3), Bilal (2), Serkan(2), Furkan(1), Mücahit(kk)

Karagöllü Kadro; Mücahit Baştan(Kaptan), Beytullah Zeyren(Kaleci), Okan Okatan, Salih Çetin, Ensar Daş,Barış Elmas, Gürkan Zeyren

Goller; Gürkan(1), Okan(1)

Bayramın ikinci gününün akşamında oynanan maça köylerini desteklemeye gelen sporseverler Kandıra Tayfun Halı Sahasını doldurdu. İki köy arasında dostlukların pekiştiği, bayramlaşmaların yaşandığı heyecanın üst seviyede olduğu bu güzel bayram akşamı Çakıcaali Kocabayramlar’ın 9-2’lik skor üstünlüğüyle tamamlandı.

Rövanşların Takımı Kocabayramlar
Ramazan Bayramında oynanan ve Karagöllü’nün Kocabayramlar karşısında 6-3 galip geldiği maçın rövanşında Kocabayramlar bu sefer rakibini 2-1 geri düştüğü maçta tecrübeli kadrosuyla 9-2 gibi net bir skorla mağlup ederek rövanşı almayı başardı. İki takımında çok istekli olması ve galibiyeti istemesi izleyenlere bayramda zevkli bir futbol akşamı yaşattı.

/>

Maçın ilk 10 dakikasında oyunu istediği gibi yönlendiren rakip sahada baskı yaparak rakibini bunaltan takım Karagöllü takımıydı fakat Kocabayramlar, etkili forveti Serkan Bayram’ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra daha da sıklaşan Karagöllü ataklarında kaleyi gole kapatan Kocabayramlar kalecisi Sinan Satılmış, takımını ayakta tutan isimdi. İlk yarı birçok pozisyona sahne olsa da hem Sinan’ın hem de Karagöllü kalecisi Beytullah Zeyren’in üstün performansları iki takıma da gol sevinci yaşatmadı.

Bambaşka Bir İkinci Yarı

İkinci yarının başlamasıyla iki takımda varını yoğunu ortaya koydu ve goller yağmur gibi yağmaya başladı. Karagöllü hücum hattında Salih, Ensar ve Barışla etkili olduğu dakikalarda Gürkan ve Okan’ın ayağından 2 gol bularak Kocabayramlar karşısında öne geçmeyi başardı. Kocabayramlar kalesinde yediği 2 golün etkisinde kalsa da tecrübeli ayaklarıyla maça geri dönmeyi başardı. Kocabayramlar savunması kalecileri Sinan’ın önderliğinde Furkan, Özkan ve önlerinde Çağrı ile birlikte gösterdiği mücadele maçın seyrinin değişeceğinin göstergesiydi.

Karagöllü yıldız ismi Gürkan Kocabayramlar savunmasını zorlayan isimlerin başında gelirken sazı eline alan Kocabayramlar’ın yıldızları Özcan Özkul’la Bilal Özbaysar kalitelerini sahaya yansıtmayı başardılar. Karşılıklı ataklarda golleri Özcan Serkan ve Bilal üçlüsünden bulan Kocabayramlar 7 2 öne geçen tarafken Çağrı’ın ortasında kafasıyla ağları sarsan Furkan Karagöllü’nün gardını düşürdü. Karagöllü kaptanı Mücahit ise defansta bütün gayretini gösterirken kalesinde yaşadığı talihsiz bir pozisyonda topu kendi ağlarına gönderdi. Maçın son dakikalarında son sözü söyleyen Bilal Özbaysar maçın skorunu tayin etti ve Kocabayramlar takımı köylerine bir bayram daha yaşattılar.

Maçın Adamı Sinan Satılmış
Kocabayramlar takımında hem kurtarışlarıyla hem de kaleden oyunu yönlendirmesiyle Sinan herkesin takdirini toplamayı başardı. Maçın kaderini adeta Sinan’ın ellerindeydi.Kocabayramlar takımında galibiyetin baş mimarı olan Sinan izleyenlerin ve diğer rakip futbolcularının sevgisini ve takdirini kazandı.

Ayrıca Karagöllü’den Gürkan’ın özverili mücadelesi, Kocabayramlar’dan Özcan’ın güzel çalımları ve Bilal’in güzel golleri, izleyenlerin hafızalarında yer edindi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑