Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Kandıra’da ilk başvuru Kemal Gökalp Akpir’den geldi

2019 Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesinde Kandıra Belediye Başkan adaylığı için ilk başvuru Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Gökalp Akpir’den geldi. Akpir, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’e başvuru dosyasını

10 Kasım 2018 Saat: 13:41
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.875 kez okunmuştur

Kandıra’da ilk başvuru Kemal Gökalp Akpir’den geldi
Kandıra’da ilk başvuru Kemal Gökalp Akpir’den geldi

2019 Mart ayında yapılacak olan seçimler öncesinde Kandıra Belediye Başkanlığı görevine talip olan Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Gökalp Akpir, parti binasına gelerek ilk başvurusunu yaptı. Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez’e başvuru dosyasını teslim eden Belediye Başkan Yardımcısı Akpir “Kandıra’mıza hizmet etmek için Allah’ın izniyle büyüklerimizin takdiriyle yola çıktık” dedi.   

KEMAL GÖKALP AKPİR KİMDİR?

Kemal Gökalp Akpir Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı. Kandıra'da her kesim tarafından tanınan ve hürmetle anılan rahmetli, Kandıralı Hayvancı-Çiftçi Mehmet Cansever ve dürüstlüğü ile nam salmış Kandıra eski Orman Bölge şefi Kemal Akpir’in torunu, işçi emeklisi Hasan ve ev hanımı Fitnat Akpir’in oğlu. 38 yaşında, evli ve Nazlı adında bir kız çocuğu babası. Kocaeli doğumlu. Yüksek Lisansını Dokuz Eylül Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Uluslararası İşletme Bölümü’nde, Lisansını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü ve İktisat Bölümü’nde tamamladı. Kocaeli İzmit Belediyesi’nde, İşletme İştirakler Müdürlüğü yaptı. Sarbaş A.Ş ve Bekaş A.Ş yönetimini gerçekleştirdi. Kocaeli Kartepe Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. Mali İşler, Satın Alma, Basın-Yayın, Ruhsat Denetim, Bilgi İşlem müdürlüklerinden sorumlu oldu.

ÜNİVERSİTE İÇİN YER BAĞIŞLAMIŞLARDI

Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Gökalp Akpir, yerli ve milli duruşa destek noktasında daha güçlü bir duruş için; Kandıra’ya değer katmak için 2016 yılı içerisinde, aile olarak mevcut üniversitenin büyütülmesi için Kocaeli Üniversitesi’ne 25 dönüm, Kandıra Belediyesi’ne 5 dönüm Mal Müdürlüğü ile olan borç-alacak ilişkisinde destek olmak amacıyla yer bağışında bulunmuşlardı.

 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑