Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra’da başvuru sayısı 15'e yaklaştı

16 Kasım Cuma günü sona erecek olan aday adaylık sürecinde AK Parti Kandıra’ya 8 isim başvurmuştu. Yarın 4 aday adayının da resmi başvurularını yapması bekleniyor.

15 Kasım 2018 Saat: 11:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.263 kez okunmuştur

Kandıra’da başvuru sayısı 15'e yaklaştı
Kandıra’da başvuru sayısı 15'e yaklaştı

AK Parti’de 5 Kasım Pazartesi itibariyle başlayan aday adaylık süreci 16 Kasım Cuma günü (yarın) sona eriyor. Bu süreçte Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için Kemal Gökalp Akpir, İrfan Kurt, Harun Öztaş, Ayhan Yalçın, Faruk Özaydın, Erhan Öztürk, Murat Batmaz ve Cemile Açıkgöz Kulaç, Kandıra İlçe Teşkilatı’na resmi başvurularını yapmıştı.

YARIN BAŞVURACAKLAR

Mevcut Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken’in doğal aday olduğu seçimlerde aday adaylığı için başvuru yapacak isimlerden biri de AK Parti Kandıra eski ilçe başkanı Yunus Özder. Özder, Cuma günü (yarın) saat 10.00’da resmi başvurusunu İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim edecek. 2014 yerel seçimlerinde Kandıra belediye başkanlığına talip olan İsmail Hakkı Buruş da yarın saat 14.30’da aday adaylık başvurusunu yapacak. Kandıra için ismi geçen AK Parti il başkan yardımcılarından Teşkilat Başkanı Adnan Turan ve Tanıtım ve Medya Başkanı Yakup Karaaslan da görevlerinden istifa ederek yarın resmi başvurularını Kandıra İlçe Teşkilatına yapacaklar. Yakup Karaaslan saat 15.00’de, Adnan Turan ise saat 16.30’da başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim edecekler.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑