Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Kandıra’da Adnan Turan Dönemi

Kesin olmayan sonuçlara göre Kandıra'nın yeni belediye başkanı Cumhur İttifakı adayı Adnan Turan oldu.

1 Nisan 2019 Saat: 00:16
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 5.975 kez okunmuştur

Kandıra’da Adnan Turan Dönemi
Kandıra’da Adnan Turan Dönemi

Kandıra’nın yeni belediye başkanı kesin olmayan sonuçlara göre Cumhur İttifakı adayı Adnan Turan oldu. İlçede bulunan okullarda sandıkların %98,88’ü açıldı. Oyların 18.358’ini (%57,54) alan Turan başa baş yarıştığı Millet İttifakı adayı Ercüment Şahin ise 12.210 (%38,27) oy aldı.

KANDIRA'DA ZAFER SEVİNCİ

Alınan sonuçların ardından Ak Partili birçok vatandaş sokağa döküldü. İlçe merkezinde havai fişekler ve müzik eşliğinde kutlamalar yapılmaya devam ediyor. Araçlarıyla uzun konvoylar oluşturan partililer zafer sevincini doyasıya yaşıyor. İlçe merkezinde olası bir taşkınlığa karşı yoğun güvenlik önlemleri alınmış durumda.

"CUMHUR İTTİFAKI'NIN TÜM FERTLERİNE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Başkan seçilen Adnan Turan yaptığı açıklama sonuçtan duyduğu memnuniyeti ve mutluluğu ifade ederken ‘’Tüm vatandaşlarımızdan ve bizim için gecesini gündüzüne katarak çıktığımız bu kutlu yolda bizleri yalnız bırakmayan Cumhur İttifakı'nın tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Tüm Kandıra’nın belediye başkanı olarak bu saatten sonra gönül belediyeciliği anlamında tüm vatandaşlarımızı kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Kandıra’yı birlikte geleceğe taşıyacağız. Allah yar ve yardımcımız olsun‘’ dedi.

ADNAN TURAN KİMDİR?

Kandıra'nın Kaymaz Köyü'nden olan Adnan Turan, 1973 Kandıra doğumlu. İlkokulu Tavşantepe İbrahim Süreyya Yiğit İlkokulu'nda, ortaokulu Namık Kemal Ortaokulu'nda, liseyi Kocaeli endüstri Meslek Lisesi'nde tamamladı. 1994 yılında ticarete atıldı. Askerlikten sonra iş yerini Turanay Turizm Seyahat Acentesine çevirdi. 2002-2009 yılları arasında Kocaeli Kandıralılar Derneği'nde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2005 yılında AK Parti'de aktif siyasete atıldı. 2009-2012 arasında 2015-2018 yılları arasında 3 dönem AK Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyeliği yaptı. Bu dönem içerisinde il SKM başkan yardımcılığı, insan haklarından sorumlu başkan yardımcılığı, ekonomik işlerden sorumlu başkan yardımcılığı, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı ve son olarak da teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Amatör spor kulüplerinde ve sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler aldı. Ayrıca KOTO yönetim kurulu üyesi. Evli ve 4 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑