Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Kandıra’da 21 öğrenci daha hastanelik oldu

Kandıra Akçaova İlkokulu’nda eğitim gören 28 öğrencinin ardından bir haber de Eğercili Namık Kemal İlkokulu’ndan geldi. 21 öğrenci vücutlarında oluşan kabarcıklar ve kaşıntı nedeniyle hastanelik oldu.

15 Ocak 2016 Saat: 11:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.557 kez okunmuştur

Kandıra’da 21 öğrenci daha hastanelik oldu
Kandıra’da 21 öğrenci daha hastanelik oldu

Geçtiğimiz günlerde taşımalı eğitim veren Akçaova İlkokulu’nda eğitim gören 28 öğrenci mide bulantısı ve kusma şikayetiyle M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne götürülüp tedavi altına alınmıştı. Dün ise bir şikayet daha Eğercili Namık Kemal İlkokulu’ndan geldi. Okulda eğitim gören 21 öğrenci vücutlarında oluşan kabarcıklar ve kaşınma şikayetiyle M. Kazım Dinç Kandıra Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada serum takılarak tedavi altına alınan çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kandıra Kaymakamlığı, Kandıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kandıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü olayla ilgili soruşturma başlatırken, okulda verilen yemeklerden numune alındığı öğrenildi.

YEMEKTEN KAYNAKLANDIĞINI ÖNE SÜRDÜ

Öte yandan Eğercili Namık Kemal İlkokulu Okul Aile Birliği Başkanı Güngör Özcan, zehirlenmenin yemeklerden kaynaklandığını iddia etti.  Özcan, “Akçaova İlkokulu’nda yaşanan olaydan sonra Sakarya'daki bir firmadan okulumuza gelen yemeklerden öğrencilerimize yedirmiyorduk. Sadece pilavları yediriyorduk. Zaten sulu yemeklerin bulunduğu tencerenin kapağını açar açmaz inanılmaz rahatsız edici bir koku geliyordu. Geçtiğimiz günde patatesli köfte yemeği vardı. 150 öğrencimiz bu yemekten yedi ve ardından 3 öğrencimizde kaşıntı başladı. Vücutlarında oluşan kabarcıklar nedeniyle hastaneye kaldırdık. Ardından bu sayı 21’e yükselince okul yönetimi yenilen yemekten numune alarak İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü’ne teslim etti. Sonuçları bizde merakla bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Gulcan Tunca Çınar 16.01.2016 08:56
Akcaova nerde sakarya nerde bu nasıl bir saçmalık ordan yemek mi gelir... Ağva, Kandıra varken yada Akcaova da bile bu imkan olabilirken eğitimciler niye bu kadar duyarsız ve rahatlar...
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑