Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Kandıra Çarşı Cami, ibadete kapatılıyor

Vakıflar Bölge Müdürlüğü’nün restorasyon projesine dahil olan Kandıra Çarşı Camii, restorasyon süresinde ibadete kapatılacak.

14 Şubat 2017 Saat: 18:35
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.465 kez okunmuştur

Kandıra Çarşı Cami, ibadete kapatılıyor
Kandıra Çarşı Cami, ibadete kapatılıyor

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü Kocaeli genelindeki 7 camiyi restorasyon projesine dahil etti. Bu kapsamda ihalesi yapılan İzmit Yeni Cuma Camii’nin yanı sıra restorasyon projeleri çizilen ve ihaleye çıkacak olan İzmit Çukurbağ’daki Hüseyin Paşa Camii, Hacı Hasan Mahallesi’ndeki Yumurtacı Mescidi, Cedit’teki Urgancı Ahmet Çelebi (Yeşil) Camii, Akçakoca Mahallesi’ndeki Hacı Ayvaz Camii, Karamürsel’deki Sarıkum Camii ve Kandıra’daki Çarşı Camii restorasyon programına alındı.

MART AYINDA İHALE EDİLECEK

Mart ayı içerisinde ihaleye çıkması düşünülen restorasyon projesinin hangi tarihte hayata geçeceği henüz netlik kazanmazken, restorasyon süresinde Çarşı Caminin ibadete kapatılacağı öğrenildi. Öte yandan Kandıra İlçe Müftüsü Burhan Bilgin konuyla ilgili resmi bir evrağın kendilerine ulaşmadığını ifade etti. Resterasyon sürecinin ne zaman başlayacağı, ne boyutta yapılacağı veya ne kadar süreceği konusunda bilgisinin olmadığını ifade eden Bilgin, resmi işlemler tamamlandığında gerekli açıklamaları yapacağını kaydetti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑