Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kültür

Kandıra Belediyesi’nden 150. yıla özel program

Kandıra Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Namazgâh Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivali’nin programı netleşti. 2 gün sürecek festivalde konser ve renkli etkinlikler yer alıyor.

26 Temmuz 2018 Saat: 20:34
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.988 kez okunmuştur

Kandıra Belediyesi’nden 150. yıla özel program
Kandıra Belediyesi’nden 150. yıla özel program

Kandıra Belediyesi kuruluşunun 150’nci yıldönümünü Geleneksel Namazgâh Yağlı Pehlivan Güreşleri ve Yoğurt Festivali ile birlikte görkemli bir şekilde kutlayacak. 2 gün sürecek olan festival 31 Temmuz Salı günü saat 18.00’de toplu sünnet şöleni ile başlayacak. Kandıra’da yaklaşık 30 çocuğun belediye imkânlarıyla sünnet edildiği program kapsamında saat 18.00’de Belediye Çay Bahçesi’nde toplanarak kortej eşliğinde Namazgah’a yürüyüş yapılacak. Namazgâh’ta Kuran-ı Kerim tilaveti ve folklor gösterileri yer alacak. Program en iyi yoğurt ve en iyi mancarlı pide yarışması ile devam edecek. Programda sünnet olan çocuklara ve yarışmalarda dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek.

TUĞBA ÖZAY VE DERYA ULUĞ KONSERİ

1 Ağustos Çarşamba günü saat 13.00’de ise Geleneksel Namazgâh Yağlı Pehlivan Güreşleri başlayacak. Birçok sürpriz başpehlivandan oluşan çok sayıda güreşçi, Namazgâh meydanında ter dökecek. Güreş müsabakaları, ödül töreni ve sponsorlara plaket takdimi ile sona erecek. Güreşlerin ardından ise saat 20.00’de Mehmet Sarıcan İlçe Stadı’nda konser programı başlayacak. İlk olarak Kandıralı şarkıcı Sertaç Tugay sahne alacak. Ardından aynı zamanda programın sunuculuğunu yapacak olan Tuğba Özay da sevilen şarkılarıyla geceye renk katacak. Son olarak ise pop müziğinin sevilen ismi  Derya Uluğ sahne alacak ve Kandıralılara coşku dolu bir gece yaşatacak.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑