Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Kandıra Belediye Meclisi zabıta mesaisine zam yaptı

Kandıra Belediye Meclisi 260 TL olan Zabıta personeli fazla çalışma ücretini 2016 yılı için 278 TL olarak belirledi.

10 Ocak 2016 Saat: 09:09
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.319 kez okunmuştur

Kandıra Belediye Meclisi zabıta mesaisine zam yaptı
Kandıra Belediye Meclisi zabıta mesaisine zam yaptı

Kandıra Belediye Meclisi’nin Ocak ayı ikinci oturumunda komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşüldü. Geçtiğimiz hafta yapılan birinci oturumun ikinci gündem maddesinde görüşülerek plan ve bütçe komisyonuna havale edilen meclis üyeleri huzur haklarının belirlenmesi ilk olarak gündeme alındı.  Plan ve bütçe komisyonundan gelen rapora göre belediye başkanına ödenen aylık brüt ödeneğin günlük tutarının 3’te birinin meclis üyeleri ve komisyon başkanlarına ödenmesi oy birliğiyle kabul edildi. Üçüncü gündem maddesinde görüşülen başkan yardımcısı aylık ödeneğinin belirlenmesi ise plan ve bütçe komisyonundan gelen rapora göre başkan yardımcısı olarak görevlendirilen belediye meclis üyelerine belediye başkanına verilen ödeneğin üçte ikisi oranında aylık ödenek verilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

SÖZLEŞMELİ PERSONELE ZAM

Dördüncü gündem maddesinde Kandıra Belediyesi’nin sözleşmeli personel çalıştırması ve ücretinin tespit edilmesi görüşüldü. Plan ve bütçe komisyonundan gelen rapora göre belediyenin norm kadrosunda bulunan 1 adet avukat, veteriner, fotoğraf, çözümleyici, programcı, tercüman, kameraman ve sağlık memuru, 2 adet şehir planlamacı, tabip ve diş tabibi, 3 adet eğitmen, 4 adet mimar, 6 adet teknisyen, 7 adet mühendis ve hemşire ile 11 adet teknikerin tam zamanlı veya kısmı zamanlı sözleşmeli personel alarak çalıştırılmasına, tam ve kısmı zamanlı sözleşmeli personelin ücretlerinin yüzde 6,90 oranında arttırılmasına, ek ödemelerinin de 6,90 oranında arttırılarak ödenmesi uygun bulundu. Hazırlanan rapor geldiği şekliyle oy birliğiyle kabul edildi.  

ZABITA PERSONELİNE ZAM

Altıncı gündem maddesinde görüşülüp İmar Komisyonu’na havale edilen TOKİ Konutları’yla ilgili Kandıra Orhan Mahallesi 217 Ada 251 parselde 1/1000 ölçekli nazım imar planı değişikliği ise komisyonca uygun bulunarak oy birliğiyle kabul edildi. Yedinci gündem maddesinde plan ve bütçe komisyonuna havale edilen Zabıta personeli fazla çalışma ücreti görüşüldü. Hazırlanan rapora göre Zabıta hizmetlerinde çalışan personele ödenmekte olan brüt 260 TL’nin 2016 yılında yapılan memur zammı oranında arttırılarak brüt 278 TL ödenmesi uygun bulundu. Hazırlanan rapor oy birliğiyle kabul edildi.

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Mücahit Diş 12.01.2016 00:05
Çalışan herkez emeğini alıyor ama siz zabıta mesleğini küçümsediğinizi sanıyorsunuz belediyenin aynasidir zabita alınan zam emekdir 18 tl de olsa ama size batıyorsa ben mesai ardaslarim adına hesabınıza o farkı yatirim.
Ahmet Kaya 12.01.2016 00:04
başkan çok düşünceli ya zabıtalar cok yoruluyorya acımış akşama kadar kaldırımda gez bırde gezme mesaısı al oh ne güzel dünya
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑