Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Röportaj

Kandıra arkamızda olmasaydı güçlü olamazdık

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ercüment Şahin, Ak Parti Kandıra teşkilatından ve Kandıralılardan aldığı destekle daha güçlü olduğunu söyleyerek, “Kandıra arkamızda olmasaydı bu kadar güçlü olamazdık” dedi.

18 Mart 2015 Saat: 14:40
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 9.280 kez okunmuştur

Kandıra arkamızda olmasaydı güçlü olamazdık
Kandıra arkamızda olmasaydı güçlü olamazdık

Ak Parti Kocaeli Milletvekili aday adayları arasında Kandıralı tek vekil olan Ercüment Şahin, Kandıralıların büyük desteğini alarak çalışmalarına devam ediyor. İlde yaptığı siyasetten dolayı geniş bir kesim tarafından da tanınan Şahin, Kandıralıların desteğinin çok önemli olduğunu her fırsatta dile getiriyor ve Kandıralıların bir vekili olması için gece gündüz çalışarak tatlı bir seçim süreci yaşadığını ifade ediyor.

AK PARTİ AİLESİ BİZİ SAHİPLENDİ

Ak Parti Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Ercüment Şahin, gazetemize yapmış olduğu açıklamasında aday adaylık sürecini değerlendirerek, “Bütün aday adaylarımız çok güzel çalışıyor. Tatlı bir seçim süreci yaşıyoruz. 7 Nisan’da adaylar belli olacak. İnşallah hakkımızda hayırlısı olur. Kandıralı bir vekil olarak sıralamaya girmeyi arzuluyoruz. Bunun içinde bütün arkadaşlarımızla birlikte partimizin başarısı için çalışacağız. Sıralamaya giremesek bile Ak Parti’de yolumuza devam edeceğiz. Ama şunu da belirtmek istiyorum; Ak Parti ailesi bizi kucaklamış, sahiplenmiştir. Bunu temayülden ve mülakatlardan hissediyoruz. Destek veren Ak Parti Kandıra teşkilatına, belediye başkanımıza, temayülde oy kullanan tüm arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum. Kandıra arkamızda olmasaydı bu kadar güçlü olamazdık. Kandıra’nın gücünü hissettiğimiz için daha çok güçleniyoruz” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑