Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Kandıra, 15 Temmuz’da Tek Yürek

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü programı 3. yıl dönümünde yine dolup taştı.

16 Temmuz 2019 Saat: 22:20
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.004 kez okunmuştur

Kandıra, 15 Temmuz’da Tek Yürek
Kandıra, 15 Temmuz’da Tek Yürek

15 Temmuz 2016'da Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin üçüncü yıl dönümünde Kandıra halkı 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’na akın etti. Kandıra Belediyesi ve Kandıra Kaymakamlığı’nın ortaklaşa düzenlediği programda 15 Temmuz’da kaybedilen şehitler için Kur'an-ı Kerim ve dualar okundu.  Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Adnan Turan, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Ali Akkaya, Kandıra Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Karakoç, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, Kandıra İlçe Sağlık Müdürü Damla Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Özkan, Kaymakamlık yazı işleri müdürü Ergün Şen, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ayhan Kazancı, Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, CHP Kandıra ilçe başkanı Volkan Bulgurcu, gaziler ve şehit aileleri, belediye meclis üyeleri, kurum amirleri, muhtarlar, belediye birim amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

DEMOKRASİMİZE SAHİP ÇIKACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a destek sloganlarının atıldığı programa saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, programda yaptığı konuşmasında ,“15 Temmuz gecesi ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, Cumhuriyetimizi, aydınlık geleceğimizi yok etmek isteyen vatan hainleri harekete geçmiş, milletin silahlarını yine bu aziz ve fedakar millete doğrultarak kanlı bir darbe girişiminde bulunmuşlardır. 15 Temmuz akşamı Türkiye Cumhuriyeti Devleti Türk siyasi tarihinde eşi benzeri görülmemiş bir büyüklükte hain bir saldırıya maruz kalmıştır. Vatanımıza devletimize demokrasimize her şartta sahip çıkacağız ”dedi.

NE UNUTACAĞIZ, NE DE UNUTTURACAĞIZ

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın okuduğu şiir dizeleri ile konuşmasına başlayan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ise, “Bundan tam üç yıl önce ülkemize yapılan hain saldırının mücadelesini verdik. Cumhurbaşkanımızın çağrısından sonra meydanlarda toplandık. Bugün 15 Temmuz’un üçüncü yılında yine meydanlardayız. 15 Temmuz saldırısını basit bir ihtilal girişimi olarak görmüyorum. Bana göre 15 Temmuz demokratik düzenimizi yok etmek için yapılan büyük bir katliam ve hain bir harekettir. 40 yıllık planın 20 saatte bozulduğu gün olan 15 Temmuz’u ne unutacağız, ne de unutturacağız. Allah’ım bize güç verdi ve hain saldırılardan korudu. Çanakkale saldırısına benzer bir saldırı yaşadık, Allah bir daha göstermesin” dedi.

AZİZ KANDIRA HALKI İLE GURUR DUYUYORUM

15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nı hınca hınç dolduran Kandıralı hemşerilerine teşekkür eden Belediye Başkanı Adnan Turan; “15 Temmuz hain darbe gecesinde olduğu gibi, bugün bu meydanı dolduran ve 15 Temmuz ruhuna sahip çıkan Kandıralı siz değerli hemşerilerime teşekkür ediyorum. Böylesine güzel yürekli insanların olduğu güzel ilçemize hizmet etmekten gurur duyuyorum. Cenab-ı Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi. Program,salaların okunması ile son buldu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑