Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Jandarma Kandıra’da er-erbaş bırakmayacak

İlimizde güvenlik ve asayişten Jandarma’nın sorumlu olduğu bölgeler, Büyükşehir Belediyesi’nin yeni statüsü ile iyice daraldı. Kocaeli’de Jandarma’nın en geniş araziden sorumlu olduğu ilçe Kandıra.. Şimdi Jandarma, Kandıra bölg

9 Kasım 2015 Saat: 22:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.114 kez okunmuştur

Jandarma Kandıra’da er-erbaş bırakmayacak
Jandarma Kandıra’da er-erbaş bırakmayacak

İl Jandarma Komutanı Mehmet Karadeniz,  Jandarma Genel Komutanlığı’nın bu konudaki kararı hakkında bilgi verdi. Jandarma, asayişinden sorumlu olduğu bölgelerde er-erbaş kadrolarını kaldırıyor. Pilot bölge olarak ilk uygulama ilimiz Kandıra ilçesinde gerçekleşecek.  Yılbaşından itibaren Kandıra Jandarma’nın bütün personeli, subay, astsubay ve sözleşmeli uzman çavuşlardan oluşacak.  Kandıra köylerinde vatandaş, artık er ve erbaşlarla muhatap olmayacak. 


112’DEN JANDARMA ÇIKACAK

İl Jandarma Komutanı Mehmet Karadeniz, yılbaşından itibaren başlayacak yenilikler hakkında şu bilgileri de verdi: “Halen vatandaş jandarmaya ihbar için (156) numaralı telefonu kullanıyor.  Yılbaşından itibaren jandarma sorumluluk bölgelerinde vatandaş (112) Acil’i aradığında aynı zamanda Jandarma da çıkacak. İzmit-Kandıra yolundaki trafik denetimi de tamamen Jandarma’nın sorumluluğunda olacak. Yol denetimlerinde de er ve erbaşlar görev almayacak.
       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑