Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

İzmit-Kandıra yolunda, Beyazhan Et Evi'ne Görkemli Açılış

İlimizin tanınmış iş adamlarından Fethiye Kundura, Fethiye İnşaat'ın sahibi Mahmut Yıldız ve Recep Çalık ortaklaşa 'Beyazhan Et Evi’ni hizmete açtılar

28 Nisan 2019 Saat: 01:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 7.690 kez okunmuştur

İzmit-Kandıra yolunda, Beyazhan Et Evi'ne Görkemli Açılış
İzmit-Kandıra yolunda, Beyazhan Et Evi'ne Görkemli Açılış

İzmit-Kandıra Yolu Muratlar Köyü Sapağı'nda bulunan 'Beyazhan Et Evi’nin açılışına İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, KOTO Meclis Başkanı Akın Doğan, sendikacı iş adamı Esat Muratoğlu, CHP İzmit Belediyesi Meclis üyesi Turan Şahin, iş adamı Cabbar Yusuf Koyukan, İzmit Belediye Meclis Üyesi Aysel Demirtaş, AK Parti Kadın Kolları İl Yönetim Kurulu üyesi Naime Ceylan, eşi iş adamı Nail Ceylan, AK Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyesi Mehtap Uzun Karslı ve çok sayıda davetli katıldı.

KALİTELİ ÜRÜN, GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Kuran’ı Kerim’in okunması ile başlayan açılış töreninde kurban kesimi gerçekleşti.  Beyazhan Et Evi ortakları Mahmut Yıldız ile Recep Çalık, " Açılışa katılan tüm davetlilere teşekkür ederken, İlimizde uzun yıllardan beri değişik sektörlerde Kocaeli halkına hizmet eden Yıldız ve Çalık “Restoran sektörüne girmemizin amacı  böyle bir tesisin Kocaeli halkının ihtiyacından ve yoğun talebinden doğmuştur. İnşallah bu ihtiyaca cevap verip Kocaeli halkına kusursuz kaliteli, hijyenik ve uygun fiyatlarda nezih bir ortamda hizmet sunmaya çalışacağız. Vizyonumuz kaliteli ürün, güler yüzlü hizmet, hijyenik sunum ve aile ortamında Kocaeli halkına hizmet etmek “açıklamalarında bulundular.  

34 ÇALIŞAN, 1.500 METRE KARE

Yaklaşık 3 milyon TL yatırımın yapıldığı Beyazhan Et Evi 500 metre kare kapalı alan olmak üzere toplam 1.500 metre kare alanda 34 personeliyle aynı anda 300 kişiye hizmet verecek. Düğün, nişan, toplantı ve özel günlere olmak üzere Et üzerine steakhouse, köfte, pirzola, bonfile, kuzu şiş, ve bir çok lezzeti zengin menüsünde barındıran ekonomik fiyatlarla damak zevkine hitap edecek. Mescit, çocuk oyun parkı, VIP salon ve sosyal tesisleriyle haftanın 7 günü sabah saat; 07.00-akşam saat: 23.00 arasında hizmet verecek

İlimizin tanınmış iş adamlarından Fethiye Kundura, Fethiye İnşaat'ın sahibi Mahmut Yıldız ile Recep Çalık ortak işletmeciliğini yapacakları 'Beyaz Han Et Evi’ni görkemli görenle hizmete açıldı. Açılışta davetlilere 1 ton köfte, lahmacun ve sınırsız içecek ikramı yapıldı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑