Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İSU'dan tüm abonelere uyarı! Art niyetli kişilere itibar etmeyin ...

İSU Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son günlerde musluk suyuna ilişkin asılsız açıklamalar yapıldığı belirtildi, musluktan akan suyun son derece kaliteli ve temiz olduğu ifade edildi.

27 Şubat 2019 Saat: 11:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.133 kez okunmuştur

İSU'dan tüm abonelere uyarı! Art niyetli kişilere itibar etmeyin ...
İSU'dan tüm abonelere uyarı! Art niyetli kişilere itibar etmeyin ...

İSU Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son günlerde Kocaeli’nin bazı bölgelerinde halkın hizmetine sunulan sağlıklı içme suyunun uygun olmadığına yönelik art niyetli veya ticari kaygılardan dolayı arıtma cihazı satmaya çalışan kişi ve firmalar tarafından vatandaşlara yanıltıcı açıklamalar yapıldığının tespit edildiği belirtilerek, bu tip kurum ve kişilere vatandaşların itibar etmemesi gerektiği ifade edildi.

O AÇIKLAMA

Kocaeli’de musluktan akan suların rahatlıkla içilebildiğine dikkat çekilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi: “İSU Genel Müdürlüğü olarak ev ve iş yerlerine hiçbir şekilde eleman göndermiyoruz. Gelen kişiler hırsızlık için yer tespiti veya cihaz satmak için gelmiş olabilir. İSU adını kullanarak ev ve iş yerlerine gelen kişilere karşı vatandaşlarımız duyarlı olmalıdır. Şüpheli durumlarda İSU Genel Müdürlüğü’nün 7 gün 24 saat faaliyet gösteren ALO 185 Çağrı Merkezi’ne bilgi verilmelidir. Mümkün ise gelenlerin fotoğrafları çekilerek kurumumuza bildirilmesi halinde bu tür art niyetli kişiler için de suç duyurusunda bulunulacaktır.”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑