Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

İstifa etmeyin

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir’in il yöneticileri ve ilçe başkanları ile yaptığı toplantıda, kimsenin adaylık için istifa etmemesini, adaylık düşünen ya da aday ile ilgili fikirlerini il başkanı ile paylaşmalar

22 Eylül 2018 Saat: 20:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.984 kez okunmuştur

İstifa etmeyin
İstifa etmeyin

AK Parti’de yerel seçim öncesi illerde genel merkez yöneticileri belediye başkanları ile ilgili çalışmayı hızlandırdı. Önceki gün Yerey Yönetimler Genel Başkan Yardımcısı’nın çalışmasının ardından Teşkilat Başkanı Kocaeli’ye geldi. AK Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ve Marmara Bölge Sorumlusu Mustafa Köse il binasında teşkilatlarla bir araya geldi. 

DEĞERLENDİRME YAPIYORUZ
Toplantıda İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, Genel Merkez Demokrasi Heyeti üyesi milletvekili İlyas Şeker, milletvekili Cemil Yaman, il yöneticileri katıldı. İl yöneticileri ve il kadın kolları ile görüştükten sonra İlçe Başkanları ile bir araya gelen Kandemir, “Tüm illerimizi dolaşıyoruz. Teşkilatlarımızla bir araya gelip istişare ediyoruz. Tüm büyükşehirlerimizin il teşkilatları ve ilçe başkanları ile bir araya gelip onların değerlendirmelerini alıyoruz. Biz sürekli teşkilatlarımızla bir araya gelip değerlendirme yapıyoruz” dedi. 

BELEDİYE BAŞKANLARINI SORDU
AK Parti’de iki gündür devam eden genel merkez toplantılarında teşkilatlar bir çok konuda bilgilendirildi. Özellikle yerel yönetimlerin konuşulduğu toplantılarda adaylar ve belediye başkanları ad değerlendirildi. Cuma günü Yerel Yönetimler Genel Başkanı Mehmet Özhaseki’nin Yardımcısı ve Marmara Bölge Sorumlusu Tahir Akyürek, il icra kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Meclis Başkan Vekili Adnan Köşker ile görüştü. Toplantıya katılanlarla tek tek görüşen Akyürek, mevcut belediye başkanları ve ilçelerin durumunu sorduğu belirtildi. 

İL BAŞKANINA GİDİN
Dün il binasında il yönetimi, il kadın kolları ve ilçe başkanları ile bir araya gelen Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, kimsenin istifa etmemesini istediği öğrenildi. İl yöneticileri ve ilçe başkanlarının istifa etmemesini isteyen Kandemir, adaylık düşünenlerin ya da adaylık ile ilgili tavsiyesi bulunanların il başkanı ile görüşmesini ve bu görüşlerini il başkanına iletmesini istedi. Yaşanan bu gelişme AK Parti’de aday adaylığı ve aday belirleme sürecinin değişeceğine işaret ediyor. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑