Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

İşte acele kamulaştırılacak o alanlar!

TEİAŞ’ın enerji hattı projesi çerçeveden Kocaeli sınırları içinde acele kamulaştırma kararı verilen alanlar belirlendi. İşe o bölgeler…

22 Mart 2018 Saat: 14:38
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 14.201 kez okunmuştur

İşte acele kamulaştırılacak o alanlar!
İşte acele kamulaştırılacak o alanlar!

ürkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ) tarafından, “380 kV Akçakoca-Karasu-Çekmeköy EİH” projesi ile ilgili acele kamulaştırma kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Proje konusu enerji hattı, Düzce İli, Akçakoca İlçesinde yer alan Deredibi köyü yakınlarından başlayarak sırasıyla, Sakarya İli Kocaali-Karasu-Ferizli-Kaynarca İlçeleri, Kocaeli’nin Kandıra-İzmit-Derince-Gebze ve İstanbul İli Şile-Beykoz-Çekmeköy İlçesi arasında yer alacak.

Toplam 180 kilometre uzunluğunda olacak olan enerji hattının 47,82 kilometrelik bölümü Kocaeli sınırları içinden geçecek. 

Enerji hattı için dikelecek olan direkler ve hattının geçtiği alanı 50 metre genişliğindeki bölümü kamulaştıracak. Tel altları için ise irtifak hakkı tesis edilecek. Hazırlanacak kamulaştırma planı doğrultusunda, ilgili parseller tespit edilip TEİAŞ tarafından oluşturulacak Kıymet Takdir Komisyonu tarafından belirlenecek fiyatlar üzerinden hak sahiplerine arazi bedelleri ödenecek.

İşte enerji hattını Kocaeli’de geçeceği mahalleler;  Kandıra’da Sarıgazi, Karlı, İncecik, Pelitpınarı, Seyitaliler, Sarıcaali, Sinanlıbilallı, Sarıahmetler, Elmacık, Topluca, Kocakaymaz, Goncaaydın (Saltıklar), Hüdaverdiler, Sepetçi, Üğümce, Karadivan, Şerefsungur, Deliveli, Çalyer, Akçağıl, Nasuhlar, Tatarahmet, Çakmaklar Mahallelerinden,  İzmit’te  Bulduk Mahallesi, Derince’de Terziler, Karagöllü Mahallelerinden, Körfez’de Alihocalar Mahallesi’nden ve Gebze’de Duraklı, Hatipler, Ahatlı, Mudarlı Mahallelerinden geçecek.

Hattın geçeceği güzergah…

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑