Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

İmar Barışı sandığa yansıdı

İmar Barışı’nın ardından AK Partiye en fazla oyu veren mahalleler oldu. Başbakan Yardımcısı Işık, mahallelere giderek teşekkür etti

27 Haziran 2018 Saat: 19:07
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.599 kez okunmuştur

İmar Barışı sandığa yansıdı
İmar Barışı sandığa yansıdı

BaşbakanYardımcısı Fikri Işık, 24 Haziran akşamı parti önünde seçim kutlamalarında seçimin hemen ardından yerel seçim için çalışacaklarını açıkladı ve bir gün sonra çalışmalara başladı. İlk olarak Gündoğdu Mahallesine giden Işık, daha sonra Kocaeli’de en fazla oy aldıkları Gebze Beylikbağı bölgesi ve Kirazpınar Mahallelerini ziyaret etti. Mahalle mitingine dönüşen ziyaretlerde Işık, vatandaşlara verdikleri destek ve hissettikleri güven için teşekkür etti.

EN YÜKSEK OY O İKİ MAHALLEDEN

Gebze’de Kentsel Dönüşüm bölgesi olan ve Beylik Bağı Bölgesi olarak bilinen Hürriyet ve Yavuz Selim Mahalleleri 24 Haziran’da AK Parti’ye en büyük desteği veren mahalleler oldu. Kentsel dönüşüm nedeni ile eylem yapan, hatta Büyükşehir belediyesi önünde de eylemlerini sürdüren mahallelilerin İmar Barışı’nın ardından AK Parti’ye desteklerini yükselttiği belirtildi. En fazla oyun çıktığı iki mahalleye giden Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise büyük bir coşku ile karşılandı. Işık, mahallelerden aynı desteği yerel seçimlerde de vermelerini istedi.

OCAKLARIN KALDIRILMASI OYU ARTTIRDI

Işık’ın Gebze’de ziyaret ettiği bir başka mahalle ise Kirazpınar oldu. Gebze’de taşocakları bölgesi olarak bilinen mahallede AK Parti’nin seçim vaatlerinde bölgede taş ocaklarının kaldırılıp, alanın park yapılması sözünün etkisini sandığa yansıttığı görüldü. Bölgedeki vatandaşları ziyaret eden Işık, vatandaşlara teşekkür etti. Işık’ı büyük bir coşku ile karşılayan vatandaşların desteği AK Parti’ye heyecan kattı. Işık, mahalle ziyaretlerinin ardından AK Parti Gebze İlçe Başkanlığını, 8’inci sıra milletvekili adayı Hakan Höbek ve 9’uncu sıra milletvekili adalı Ufuk Ekinci’ye de iş yerlerinde ziyaret etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑