Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

İl Teşkilat Başkanı Adnan Turan, Kandıra'ya resmen aday

Kandıra’nın evladı AK Parti İl Teşkilat Başkanı Adnan Turan, Kandıra Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurusunu yaptı.

16 Kasım 2018 Saat: 18:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.075 kez okunmuştur

İl Teşkilat Başkanı Adnan Turan, Kandıra'ya resmen aday
İl Teşkilat Başkanı Adnan Turan, Kandıra'ya resmen aday

İlimizin başarılı iş adamlarından, uzun yıllar AK Parti teşkilatlarında görev alan ve geniş bir kesim tarafından tanınan Adnan Turan, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Kandıra Belediye Başkanlığı’na aday adayı oldu. Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa eden Turan, başvuruların sona erdiği bugün Kandıra İlçe Teşkilatı’na gelerek, başvuru evraklarını İlçe Başkanı Erol Ölmez’e teslim etti.

ADNAN TURAN KİMDİR?

Kandıra’nın Kaymaz Köyü’nden olan Adnan Turan, 1973 Kandıra doğumlu. İlkokulu Tavşantepe İbrahim Süreyya Yiğit İlkokulu’nda, ortaokulu Namık Kemal Ortaokulu’nda, liseyi Kocaeli endüstri Meslek Lisesi’nde tamamladı. 1994 yılında ticarete atıldı. Askerlikten sonra iş yerini Turanay Turizm Seyahat Acentesine çevirdi. 2002-2009 yılları arasında Kocaeli Kandıralılar Derneği’nde yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2005 yılında AK Parti’de aktif siyasete atıldı. 2009-2012 arasında 2015-2018 yılları arasında 3 dönem AK Parti Kocaeli il yönetim kurulu üyeliği yaptı. Bu dönem içerisinde il SKM başkan yardımcılığı, insan haklarından sorumlu başkan yardımcılığı, ekonomik işlerden sorumlu başkan yardımcılığı, yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığı ve son olarak da teşkilatlardan sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Amatör spor kulüplerinde ve sivil toplum kuruluşlarında aktif görevler aldı. Ayrıca KOTO yönetim kurulu üyesi. Evli ve 4 çocuk babası.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑