Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

İl Sağlık Müdürü Ergüney'den 'kan bağışı' çağrısı

Kızılay kan merkezlerinde kan bağışının azalmasının ardından acil vakalarda kan bulamadıklarını söyleyen İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, vatandaşların kan merkezlerini arayarak kan bağışı yapmaları için çağrıda bulundu.

3 Mayıs 2020 Saat: 06:00
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.894 kez okunmuştur

İl Sağlık Müdürü Ergüney'den 'kan bağışı' çağrısı
İl Sağlık Müdürü Ergüney'den 'kan bağışı' çağrısı

Koronavirüs nedeniyle Kızılay kan merkezlerinde kan bağışı ile ilgili yaşanan ciddi sıkıntı hastanelere yansımaya başladı. İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, yaptığı açıklamada vatandaşların kan bağışı için daha duyarlı olmasını istedi. Hastanelerde acil vakalarda kan bulamadıkları zamanlar yaşadıklarını söyleyen Ergüney, vatandaşların kan bağışı için Kızılay kan merkezlerine başvurmaları noktasında çağrıda bulundu.

DAHA DUYARLI OLUNMALI

Koronavirüs salgını nedeniyle yapılan sokağa çıkma yasaklarında ve Ramazan ayı nedeniyle Kızılay’a yapılan kan bağışlarının azaldığını söyleyen İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney, vatandaşlara çağrıda bulundu. Acil vakalarda hastanede kan bulmakta zorlandıklarını söyleyen Ergüney, “Vatandaşlarımız virüs nedeniyle endişeleri varsa Kızılay kan merkezlerini arayarak uygun bir saat belirleyip kan vermeye gidebilirler. Şu anda ciddi kan ihtiyacı olan zamanlar oluyor. Bu nedenle vatandaşların kan bağışında daha duyarlı olmalarını istiyoruz” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑