Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Sağlık

İl Sağlık Müdürü Ergüney; “Birinci dalganın birinci fazını atlattık"

Koronavirüs ile mücadelede normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte birinci dalganın atlatıldığı rahatlığına kimsenin girmemesi için İl Sağlık Müdürü uyardı. Ergüney, “Birinci dalganın birinci fazını atlattık. Gevşememek la

25 Mayıs 2020 Saat: 22:51
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.982 kez okunmuştur

İl Sağlık Müdürü Ergüney; “Birinci dalganın birinci fazını atlattık"
İl Sağlık Müdürü Ergüney; “Birinci dalganın birinci fazını atlattık"

Koronavirüs ile mücadelede normalleşme dönemine geçilmesi ile birlikte birinci dalganın atlatıldığı ile ilgili söylemlere İl Sağlık Müdürü Şenol Ergüney cevap verdi. Ergüney, henüz birinci dalganın atlatılmadığını, sadece birinci dalganın birinci fazının atlatıldığını belirtti. Birinci dalganın atlatıldığını söylemek için pozitif vaka sayısının sıfırlanması gerektiğini söyleyen Ergüney, ikinci dalgayı da beklemediklerini kaydetti.

VAKA SAYISI SIFIRLANMALI

Koronavirüs ile mücadelede birinci dalganın hala atlatılmadığını söyleyen Ergüney, “Birinci dalganın ilk fazını atlattık. Bu süreçte gevşememek lazım. Eğer gevşeme olursa birinci dalgayı atlatmamız uzar. Birinci dalganın atlatıldığını söylemek için vaka sayısının sıfırlanması gerekiyor. Normalleşme dönemine geçilmesi birinci dalganın atlatıldığını düşündürebilir. Ama hala atlatmadık ve gevşememek lazım” dedi.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ

İkinci dalganın ne zaman beklendiği ile ilgili soruya da yanıt veren Ergüney, “İkinci dalgayı büyük bir sıkıntı olmadıkça beklemiyoruz. Çünkü normalleşmeyi kontrollü yapıyoruz. Herkesi kendi haline bırakıldığı bir durum olmayacak. Kimse kendi haline bırakmayacağız. Tedbirlere devam edeceğiz. Etkili bir ilaç ve aşı bulunana kadar tedbiri elden bırakmamak gerekiyor. Eğer biz tedbiri elden bırakmazsak ikinci dalga olmaz”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑