Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

‘İktidarımızda Asgari Ücret 5 Bin TL Olacak’

Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığı'na seçilen Mehmet Aras, Kocaeli Adliyesi’ne giderek mazbatasını aldı. Aras, çok iddialı açıklamalarda bulundu.

24 Nisan 2019 Saat: 06:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.279 kez okunmuştur

‘İktidarımızda Asgari Ücret 5 Bin TL Olacak’
‘İktidarımızda Asgari Ücret 5 Bin TL Olacak’

Milli Görüş Lideri Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın oğlu Fatih Erbakan’ın genel başkanlığını yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Kocaeli İl Kongresi geçen Pazar günü Atatürk Spor Salonunda gerçekleştirilmişti. 574 delegenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede kurucu il başkanı olan Mehmet Aras, seçilmiş il başkanı olmuştu. 100 kişilik il yönetimi ve 10 kişilik il disiplin kurulunun da belirlendiği kongrenin ardından Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Mehmet Aras yönetimi ile birlikte Kocaeli Adliyesine giderek mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Muhittin Paça’nın elinden aldı.

ÇALIŞANIN YÜZÜ GÜLECEK

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan YRP İl Başkanı Mehmet Aras, “Besmele ile mazbatamızı aldık. 2.Erbakan dönemi başladı” dedi. Yeniden Refah Partisi iktidarı döneminde rantiye ve hortumların kesileceğini belirten Aras, “Bizim iktidarımızda emekçilerin yüzü gülecek. İşçiye, emekliye, memura, çalışanlara yüzde 100 zam vereceğiz. EYT mağdurlarına yapılan haksızlık kaldırılacak” dedi.

ASGARİ ÜCRET 5 BİN

İktidar olduklarında asgari ücreti 5 bin TL yapacaklarını ifade eden YRP İl Başkanı Mehmet Aras, “Kasaya para bulmak bizim işimiz. Biz bunu daha önce de yaptık. Denk bütçe yapıldı. Bizim iktidarımızda aç ve açıkta kimse kalmayacak” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑