Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Hüdaverdiler Köyü’ne genç muhtar

Kandıra Hüdaverdiler Köyü sakinleri 2014 yerel seçimlerinde muhtar tercihlerini 29 yaşındaki Mehmet Uçar’dan yana kullandı.

25 Nisan 2014 Saat: 18:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 8.833 kez okunmuştur

Hüdaverdiler Köyü’ne genç muhtar
Hüdaverdiler Köyü’ne genç muhtar

Hüdaverdiler Köyü’nde 1984-1994 yılları arasında muhtarlık yapan rahmetli Nazif Uçar’ın oğlu Mehmet Uçar da, babasından almış olduğu tecrübeyle Hüdaverdiler Köyü’ne talip oldu. Karşısına çıkan 3 adayla mücadele veren Uçar, 87 seçmenden 39 oy alarak ipi göğüsleyen taraf oldu. Azaları Mehmet Özkan, İbrahim Güneş, Türkan Okten ve İbrahim Aydoğdu ile birlikte hizmet vermek için kolları sıvayan Uçar, köy halkına layık olmak için çok çalışacaklarını ifade etti.
EKSİKLERİMİZ TAMAMLANACAK 1985 doğumlu evli ve 2 çocuk babası olan Mehmet Uçar, ortaokul mezunu ve çiftçilikle uğraşıyor. Yerel seçimlerde aldığı oy oranıyla muhtar seçilen ve çalışmalarına hız kesmeden başlayan Uçar, “Hüdaverdiler Köyü sakinlerinin bana göstermiş olduğu teveccühten dolayı hepsine teşekkür ediyor, saygıyla selamlıyorum. Köyümüzün çok sayıda eksiği bulunmaktadır. Halkımızın sosyal etkinliklerini rahat yapabileceği köy konağı, yarım kalan parke çalışmaları, gençler için top sahası ve buna benzer etkinlikleri Kandıra ve Büyükşehir belediyesi iş birliği ile köyümüze kazandırmak için azalarımla birlikte çalışmalarımı yürüteceğim. Yolumuz açık olsun” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑