Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Hortum felaketi sonrası bölgede inceleme

Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal ve Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra'da bu sabah etkili olan yağmur, fırtına ve hortum felaketinden zarar gören Kerpe ve civar mahallerde incelemelerde bulundu.

25 Mayıs 2019 Saat: 17:32
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.852 kez okunmuştur

Hortum felaketi sonrası bölgede inceleme
Hortum felaketi sonrası bölgede inceleme

Meteoroloji Müdürlüğü'nün, uyarısını yaptığı kuvvetli yağış ve fırtına, sabah saatlerinde özellikle kendini Kandıra sahillerinde hissettirdi. Sabah saatlerinde de gök gürültülü ve sağanak şeklinde devam eden yağışla birlikte kuvvetle esen fırtına çatıların uçmasına, ağaçların yıkılması ile elektrik şebekesinin zarar görmesine neden oldu. Hortumun yaşattığı felaketin yaralarını sarmak için yetkililer adeta seferber oldu. Kaymakam Mehmet Ünal ve Belediye Başkanı Adnan Turan, felaketten zarar gören Kerpe ve civar mahallerde incelemelerde bulunarak, mahalle sakinlerine 'geçmiş olsun' dileklerinde bulundu.

 

KERPE'Yİ GEZDİLER
Mehmet Ünal ve  Adnan Turan’a incelemeler esnasında bölgede yaşayan mahalle sakinleri de eşlik etti. Başkan Turan ve Kaymakam Ünal, etkili olan sağanak yağış, fırtına ve hortum nedeniyle ağaçların, reklam panolarının yıkıldığı çatıların ve araçların zarar gördüğü Kerpe ve civar mahallelerde incelemelerde bulundu. Vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunan Turan, "Yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı da ekiplerimiz gece ve gündüz teyakkuz halinde. Fırtınada en büyük tesellimiz can kaybının olmamasıdır. Maddi zarara uğrayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah daha büyük afetler göstermesin" dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑