Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Harun Yıldızlı: İnsanlar çöpten ekmek yiyor!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Halk TV’de katıldığı programda Çayırova’da restoran olarak kullanılan uçağın kamu zararı olduğunu söyleyerek: “İnsanlar çöpten ekmek topluyor, keşke çıkıp pazarların halini görseler

31 Ocak 2021 Saat: 22:36
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.582 kez okunmuştur

Harun Yıldızlı: İnsanlar çöpten ekmek yiyor!
Harun Yıldızlı: İnsanlar çöpten ekmek yiyor!

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun YıldızlıHalk Tv’de Eylül Han Tezel’in sunduğu ‘Yerelden Siyaset’ programına konuk oldu. Kocaeli ve ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulunacak Yıldızlı’ya CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca ve CHP Sakarya İl Başkanı Ecevit Keleş eşlik etti. 

CHP Kocaeli İl Başkanı Harun Yıldızlı, Halk TV’de yaptığı açıklamada: “Eskiden Adapazarı- Haydarpaşa ekspresi vardı. Bu tren günde 30 bin kişiyi taşırdı. Şimdi onun yerine konulan tren seferi ayda 20 kişiyi taşıyacak durumda. Kocaeli İl Örgütü haftanın dört günü sokakta. Sokaklarda işsizlik ve yoksulluğun hangi boyutta olduğu ile karşılaşıyoruz. Şehir hastanesinin takvimi öteleyerek geliyor.

Kocaeli’de görüntü var ama ses yok. Biz devamlı gündeme getiriyoruz. Şimdi ayın 26’sında yapılacağı söyleniyor. Çayırova’da Sazlıdere denilen bir mevki var. Burayı meclislere taşıyarak sorunlarını çözdük.  Çayırova’da ne olduğu belli olmayan bir uçak var, tamamen kamu zararı. Cengiz Topel Havaalanı var ama sadece adı var. İnsanlarımız çöpten ekmek yiyorlar. Pazarları dolaşsınlar, kamudaki israfı bir görsünler.” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑