Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Yaşam

Halk Ekmek, bakkallarda da satılacak!

Kocaeli’de yakın bir zamanda başlayacak olan Halk ekmek uygulaması ile ilgili önemli bir ayrıntı daha ortay çıktı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, büfelerin dışında halk ekmeği bakkallarda da satılacağını söyledi.

14 Temmuz 2019 Saat: 01:27
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.081 kez okunmuştur

Halk Ekmek, bakkallarda da satılacak!
Halk Ekmek, bakkallarda da satılacak!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilen halk ekmek projesi üzerinde çalışmalar devam ediyor. Uygulama ile Kocaeli’nin tüm ilçelerinde, Kocaeli Fırıncılar Odası ise birlikte kurulacak olan büfelerde ekmek satışı yapılacak. 1 TL’den satılması beklenen ekmekler ile ilgili önemli bir ayrıntı daha ortay çıktı. Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, “Bakkallarda da halk ekmek satışı yapılacak” dedi.

Sarı açıklamasında şunları söyledi; “Esnafı karşımıza almama adına bir çalışma yapacağız. Bazı bölgelerde bakkalları satış noktası yapabiliriz. Bir bölgede bakkal varsa satış noktası bakkal olacak. Bakkallar Odası Başkanımızın bilgisi var. Kocaeli Halk Ekmek adı altında bakkalda satış yapılacak. Bakkallar odası ile fırıncılar odası kardeş olarak bu projeyi yürütüyor. Halk tarafı çözüldü, esnafı mağdur etmemek adına bakkalların uzak olduğu yerlere bu büfeleri koyacağız”

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑