Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Röportaj

Güneş’ten Kandıralılara büyük müjde

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Kandıra-İzmit yoluna yapılacak olan duble yolun dışında Kandıra-Ağva ve Kaynarca yollarının da duble yol olacağını ve 2015’de ihalelerin yapılacağını müjdeledi.

22 Kasım 2014 Saat: 14:45
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 12.511 kez okunmuştur

Güneş’ten Kandıralılara büyük müjde
Güneş’ten Kandıralılara büyük müjde

CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, Kandıra’nın mahallerine gerçekleştireceği ziyaretten önce gazetemizi ziyaret etti. CHP Kandıra İlçe Başkanı Recep Şenol, ilçe yönetim kurulu üyelerinden Volkan Bulgurcu ve danışmanı Melih Şengölge ile beraber gazetemizi ziyaret eden Güneş, samimi sohbetinin yanı sıra önemli açıklamalarda bulundu.

ÖZÜR DİLEDİ

Kandıralı bir vekil olan aynı zamanda Dışişleri eski Bakanı merhum Turan Güneş’in oğlu olan Güneş, Kandıra’ya yeterince ilgi göstermediği ve sık sık ziyaret etmediği yönünde eleştiriler aldığını ve bu eleştirileri haklı bulduğunu ifade etti. Programının yoğun olmasından dolayı Kandıra’yı ihmal ettiğini belirten Güneş, “Şu anda Kandıralı tek siyasetçi benim. İşim gerçekten çok zor. Çünkü Kocaeli’deki yapı çok büyüdü. Diğer ilçeleri de gezmem gerekiyor. Bunun yanı sıra Kandıra’nın 96 muhtarlığı var ama 286’dan fazla mahalleleri var. Yetişmem gerçekten zor. Ama eleştiriler haklı. Özür diliyoruz. Daha iyisini yapmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

GURUR DUYUYORUM

Ekonomi profesörü olması sebebiyle diğer milletvekillerine göre daha fazla görevinin olduğunu söyleyen Güneş, “Örneğin ben plan ve bütçe komisyonu üyesi değilim ama ekonomi profesörü olduğum için bütçe geçerken o komisyona katılmak zorundayım. Katılmazsam olmuyor. Bunun dışında yurtdışı ve yurtiçi görevlerimiz de var. Her programa yetişmeye çalışıyorum. Programım cidden çok yoğun. Eleştirilere kırılmıyoruz. Burada daha fazla olmam yönündeki eleştiriler hoşumuza gidiyor. Siyasetçi olarak Kandıralıların bana sahip çıkmasından mutlu oluyorum ve gurur duyuyorum” açıklamalarında bulundu.

DUBLE YOL MÜJDESİ

Ayrıca Kandıra’ya güzel bir müjde veren Güneş, Kandıra-İzmit, Ağva ve Kaynarca yollarının bölünmüş yol olacağını ve 2015’de ihalelerin yapılacağını açıkladı. Bu projenin ülke genelindeki en büyük proje olacağını belirten Güneş, “Kandıra-Kaynarca, Kandıra-Ağva ve Kandıra-İzmit yolları bölünmüş yol olacak. 2015’de ihalesi yapılacak olan bu yolların 2017’e kadar tamamlanacağını düşünüyorum. Bu proje Kandıra için çok büyük bir gelişme ve 2015’in yap işlet devret olmayan en önemli karayolu projesi” dedi. Ayrıca bozuk olan sahil yollarının da bir an önce yapılması için girişimlerde bulunduklarını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑