Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Adliye

Göz göre göre ciğerlerimizi yakacaklardı!

Kandıra Kerpe'de çam ormanında ağaçların arasında kendini bilmez vatandaşlar tarafından yakılan ateş, duyarlı vatandaşların ihbarı, jandarmanın müdahalesiyle olası bir yangına sebebiyet vermeden söndürüldü

16 Ağustos 2019 Saat: 11:05
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.892 kez okunmuştur

Göz göre göre ciğerlerimizi yakacaklardı!
Göz göre göre ciğerlerimizi yakacaklardı!

Türkiye’nin dört bir yanında özellikle yaz aylarında orman yangınları çıkıyor. Bu yangınların sebebi, kendini bilmez vatandaşların ormana attıkları bir izmarit, yaptıkları bir mangal ya da yakılan ateş oluyor genelde. Dün gece Kandıra’da benzer bir durum, duyarlı vatandaşların ihbarı ve jandarmanın müdahalesi ile önlendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin Kerpe Gençlik ve Spor Kampı’nın karşısında, yazlıkların da bulunduğu ormanlık alanda birkaç vatandaşın ateş yaktığını gören vatandaşlar, durumu jandarma ekiplerine bildirdi.

Olay yerine kısa sürede gelen Kerpe jandarma, ateşi söndürerek çam ormanında yangına sebebiyet verebilecek ateşi yakanlara cezai işlem uyguladı. Yangına sebebiyet verebilecek büyüklükte, ağaçların arasında yakılan ateşin kıvılcımlarının etraftaki çalılıkları sıçraması durumunda çıkabilecek yangının gençlik kampından çevredeki evlere kadar yayılma ihtimali bulunuyordu. Vatandaşların bu konuda daha duyarlı olması gerekiyor.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑