Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Kocaeli

Görüş ayrılığında olduğumuz ilçeler var

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü düzenlediği basın toplantısında görüş ayrılığında oldukları ilçeler olduğunu söyledi

1 Mart 2016 Saat: 13:50
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.327 kez okunmuştur

Görüş ayrılığında olduğumuz ilçeler var
Görüş ayrılığında olduğumuz ilçeler var

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü partisinin il binasında bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Gündeme dair açıklamalarda bulunan İl Başkanı Aydın Ünlü, görüş ayrılığında oldukları ilçeler olduğunu gizlemedi. Ünlü, “Görüş ayrılığında olduğumuz ilçeler var. Fakat ilçe teşkilatlarımız asli görevlerini yapıyorlar” dedi. Görüş ayrılıkları görevden almaya kadar gider mi sorusunu yanıtlayan Ünlü, “Siyasette her an her şey olabilir” cevabını verdi.

SEN HER ŞEYİ YAP
MHP İl Başkanı Aydın Ünlü açıklamasına Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşananlarla başladı. Ünlü, “Milli Eğitim’de bir süredir devam eden sen her seyi yap biz seni ipten bile alırız hadisesinin son kahramanı Eyüp Küçük. Elbette O da Eğitim Bir Sen Üyesi. Başiskele Anadolu Lisesi Okul Müdürü. Kendisinden önceki okul müdürü Ömer Faruk Çetinbaş’ın kazandığı yürütmeyi durdurma kararı gereği yeniden yapılması gereken puanlamasına müdahil olmak ve başkalarının yerine puanlama yapmakla hakkında soruşturma açıldı ve bildiğimiz kadarıyla hala açığa alınmadı. Soruşturmanın sağlığı açısından önemli değil demek ki” ifadelerini kullandı.

MHP SIRTLARDA TAŞINACAK
MHP’nin iki üç ay içerisinde Türk siyasetinin en önemli aktörü olacağını iddia eden Ünlü, “İlçe teşkilatlarımızın çalışmaları bizleri sevindiriyor. Arkadaşlarımız gündemi çok yakın takip ediyor. Görüyorum ki MHP’nin iki üç ay içerisinde yapacağı atraksiyonlar, MHP’yi Türk siyasetinin en önemli aktörü yapacak. Bizim siyasetimizi anlayacaklar. Halkımız önümüzdeki süreçte utanmasa MHP’yi sırtında taşıyacak. Çünkü MHP’nin özellikle 7 Haziran 1 Kasım arasında devlet için yaptığı şeyler anlaşılacak” şeklinde konuştu.

GÖREVDEN ALMALAR YAŞANABİLİR
MHP Başiskele İlçe Teşkilatı’nda yürütülen çalışmaların tamamlandığını kaydeden Ünlü, Serkan Günaydın’ın ilçe başkanı olarak genel merkeze bu Çarşamba günü önerileceğini ifade etti. Öte yandan bazı ilçelerle fikir ayrılığında olduklarını da ifade eden Ünlü, “Görüş ayrılığı yaşadığımız ilçe teşkilatlarımız mevcut. Fakat ilçe teşkilatlarımız asli görevinden de geri değil. Çalışmalarını yürütüyorlar” dedi. Bunun üzerine ‘Görüş ayrılıkları görevden almaya kadar gider mi’ sorusunu cevaplandıran Ünlü, “Siyasette her an her şey olabilir” diyerek görevden almaların yaşanabileceğini ima etti.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑