Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Gökdeniz: “Kocaelispor'un Menfaatine Önem Verdik”

Kocaelispor'un transferi için Antalyaspor ile anlaşmaya vardığı sezon sonunda takımdan ayrılacak olan Kandıralı Gökdeniz Bayrakdar açıklamalarda bulundu.

9 Şubat 2020 Saat: 08:52
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.880 kez okunmuştur

Gökdeniz: “Kocaelispor'un Menfaatine Önem Verdik”
Gökdeniz: “Kocaelispor'un Menfaatine Önem Verdik”

Transferinde Kocaelispor’un menfaatini önemsediklerini belirten Kandıralı Gökdeniz Bayrakdar, “Kötü ayrılmadığım için çok mutluyum. Benim için en iyi yer orasıydı. İnşallah orada kalmayı başarabilirim” dedi.

Her sezon üstüne koyarak devam ettiğini ve bu sezon da farklı bir sezon geçirdiğini dile getiren Gökdeniz, “Baştan beri iki kulübün menfaati için hareket edilecekti. Kocaelispor’un menfaatine çok önem verdik ve bunun için çok uğraştık. Bu yüzden çok mutluyum. Kötü ayrılmadığım ve kadro dışı muhabbetleri olmadığı için çok mutluyum. İki sene öne profesyonel oldum. Her sene üstüne koyarak devam ettim. Bu sene de çok farklı bir sezon geçiriyorum. Kupayla birlikte 11 gol attım. Bu da beni öne çıkardı, milli takıma seçildim” diye konuştu.

ANTALYASPOR’UN TEKLİFİ 

Antalyaspor’un teklifinin Beşiktaş’ın teklifine göre hem Kocaelispor hem de kendisi için daha uygun olduğunu ve bunun için Akdeniz ekibini tercih ettiğini söyleyen 19 yaşındaki futbolcu, “Antalyaspor da Kocaelispor’a güzel bir teklif sundu. Biz de uygun gördük ve böyle bir karar verdik. İlk olarak Antalyaspor vardı ama teklif yoktu. Daha sonra Beşiktaş bastırdı. Antalyaspor’un teklifi daha iyiydi. Kocaelispor’un da menfaatlerini göz önüne koyarak Antalyaspor’u seçtik. Benim için de en iyi yer orasıydı. Sezon başında Antalyaspor’un kampına katılacağım ve inşallah orada kalmayı başarabilirim” ifadelerini kullandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑