Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Spor

Gökdeniz’in menajeri yıllık 1.2 milyon istedi

Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez, bugünkü basın toplantısında en çok merak edilen Gökdeniz Bayraktar konusunda önemli açıklamalar yaptı.

23 Aralık 2019 Saat: 16:28
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.318 kez okunmuştur

Gökdeniz’in menajeri yıllık 1.2 milyon istedi
Gökdeniz’in menajeri yıllık 1.2 milyon istedi

Kocaelispor’un en önemli oyuncularında olan Kandıralı Gökdeniz Bayraktar ile ilgili, Kocaelispor Başkanı Hüseyin Üzülmez önemiş açıklamalar yaptı. Başkan Üzülmez yetenekli futbolcunun menajeri Murat Erdoğan ile yaptığı görüşmeyle ilgili şunları dile getirdi: “1 yıl sözleşmeyi uzatmayı istedik ve takımda en çok ücreti alana yakın bir ücret teklif ettik. Primler dışında 550-600 bin TL dolayında. Teklifimizi çok düşük, hatta komik bulduğunu söyledi iki katını, yani 1.2 milyon istedi. Biz bu parayı veremeyiz dedik. Bu durumda Gökdeniz Bayraktar önümüzdeki sezon Kocaelispor’da oynayamaz yanıtı verdi. Madem öyle bize verebileceğiniz bonservis bedelini 2-3 gün içinde bildirin, yönetimde değerlendirelim dedim. Bekliyoruz”

MENAJERİN TAVRI İŞİ BU NOKTAYA GETİRDİ

“Bizim düşündüğümüz bonservis bedeline gelince. Menajerin futbolcu için talep ettiği 1 yıllık ücret makul gözüküyor. Yani 1.2 milyon bonservis bedeli getirirse Gökdeniz’i satarız. Yanlış anlaşılma olmasın, biz asla futbolcuyu satma düşüncesinde değiliz. Ancak menajerin tavrı, talebi işi bu noktaya getirdi. Sezon sonu sadece yetiştirme bedeli karşılığında gitmesine razı olamayız. Bize yaramayacaksa, karşı tarafa da yaramasın düşüncesiyle hareket etme durumundayız” dedi

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑