Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Sağlık

Giderek azalıyor! İşte Kocaeli'de karantinadaki kişi sayısı

Koronavirüs ile mücadelede Kocaeli’de yapılan denetimlerde bugüne kadar kişi ve araçlara kesilen ceza toplam 38 milyon 136 bin 172 liraya ulaştı. Cezaların yanı sıra virüsün kontrol altına alınmasıyla karantinadaki kişi sayısı da azal

5 Haziran 2020 Saat: 04:55
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 16.696 kez okunmuştur

Giderek azalıyor! İşte Kocaeli'de karantinadaki kişi sayısı
Giderek azalıyor! İşte Kocaeli'de karantinadaki kişi sayısı

Türkiye’de yaşanan koronavirüs pandemisinde alınan önlemler kapsamında sokağa çıkma yasaklarında alınan önlemleri ihlal eden kişilere kesilen cezalar belli oldu. Kocaeli polisi ve jandarması tarafından yapılan denetimlerde kesilen cezaların oranları çok yüksek. Cezaların yanı sıra şu anda Kocaeli’de karantinada olan vatandaşların sayısı düşüşe geçti. İl genelinde son güncel rakamlara göre 14 bina ve 264 dairede 1084 kişi karantinada. Virüsün kontrol altına alınması ile birlikte her geçen gün karantina sayısı azalıyor.

38 MİLYON LİRALIK CEZA KESİLDİ

Koronavirüs ile mücadelede ortaya koyulan kurallara ve sokağa çıkma yasaklarına uymayan, yasaklarda dükkanını açık tutan, sosyal mesafeye dikkat etmeyen, maske takmayan vatandaşlara yapılan denetimlerde ceza kesildi. İl genelinde 4 milyon 833 bin 812 kişi denetime tabi tutuldu ve 11 bin 78 kişiye 22 milyon 879 bin 630 lira ceza kesildi. Ayrıca 3 milyon 252 bin 228 araç yapılan kontrollere takıldı ve 29 bin 927 araca 15 milyon 256 bin 542 lira para cezası uygulandı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑