Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Yaşam

Genç Kandıralılar Derneği: “Başımız dik, alnımız pirüpak'tır”

İsmet Çiğit tarafından kaleme alınan ve ilçemizde büyük kesim tarafından ciddi tepkiyle karşılanan köşe yazısının odağındaki Genç Kandıralılar Derneğinden de basın açıklaması geldi.

17 Ocak 2021 Saat: 12:37
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 2.691 kez okunmuştur

Genç Kandıralılar Derneği: “Başımız dik, alnımız pirüpak'tır”
Genç Kandıralılar Derneği: “Başımız dik, alnımız pirüpak'tır”

Genç Kandıralılar Derneği konu ile ilgili yaptığı basın açıklaması şu şekilde; Ses Kocaeli" internet haber sitesinde 16 Ocak tarihinde gazeteci İsmet Çiğit imzasıyla yayımlanan yazıya dair açıklamamızdır.

Genç Kandıralılar Derneği olarak yerel basın ile karşılıklı ilişkilerimizi gelistirmek ve derneğimiz bünyesinde yaptığımız faaliyetleri halkımıza en doğru şekliyle ulaştırabilmek adına bilgi akışının kesintisiz olması için çaba harcıyoruz. Bu maksatla 15 Ocak tarihinde Genç Kandıralılar Derneği yöneticileri olarak Ses Kocaeli'ye bir ziyaret gerçekleştirdik.

Ziyaretimiz sırasında Kandıra için, Kandıra'mızın geleceği adına yürüttüğümüz çalışmaları ve projelerimizi gazeteci İsmet Çiğit'e aktardık. Öte yandan Kandıra'da ortaya çıkan olumsuzluklara da değindik ve fikrimizi ifade ettik.

16 Ocak tarihinde İsmet Çiğit imzasıyla paylaşılan "Kandırayı Düşünen Kandıraları Gençler" yazısında derneğimizin ziyaretinden ve yürüttüğümüz çalışmalardan bahsedilmiştir. Ancak yazının tamamına baktığımızda Genç Kandıralılar Derneği olarak asla onaylayamayacağımız ifadeler de yer almaktadır. Bizim Kandıra için yapmak istediklerimiz, faaliyet çizgimiz ve hedeflerimiz bellidir.

Kurulduğumuz günden bu yana gerçekleştirdiğimiz hizmetler bunun en açık örneğidir. "Sefil" bir hayat sürmenin yazarın kendi tespiti olduğu aşikardır. Başımız dik, alnımız pirüpak'tır. Saygılarımızla

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑