Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Gelecek Partisi'nde Başaran seçilmiş başkan!

Gelecek Partisi İl Kurucu Başkanı Ömer Faruk Başaran, düzenlenen kongrede seçilmiş başkan oldu.

28 Ağustos 2020 Saat: 23:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.215 kez okunmuştur

Gelecek Partisi'nde Başaran seçilmiş başkan!
Gelecek Partisi'nde Başaran seçilmiş başkan!

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nın 1. olağan kongresini bugün Fuar içinde bulunan Ayışığı Derneği Lokali’nde yapıldı. Kongrede kurucu İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tek adaydı, karşısına başka aday çıkmadı. Başaran delegenin oylarıyla seçilmiş il başkanı oldu. 469 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede ayıca 50 yönetim kurulu, 5 disiplin ve 5 etik kurulu üyesi ile 26 kurultay delegesi de seçildi. Kongreye; Genel Başkan Yardımcıları Doğan Demir, Dr. Selim Temurci, İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ın eşi Evrim Başaran, ilçe başkanları ve parti teşkilatı, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, HDP il yöneticileri katılım sağladı. Kongreye katılması beklenen Genel Başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ise rahatsızlığı sebebiyle katılamadı.

“SEÇİME HAZIR OLACAĞIZ”
Katılımcıların girişte ateşleri ölçülürken polis ekipleri de çanta ve üst kontrolü yaptı. Saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. Kongrenin divan başkanlığını Ayhan Sefer Üstün yaptı. İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, “Kısa sürede seçimlere hazır hale geleceğiz. Gelecek partimiz ilk seçimler için değil gelecek nesiller için kurulmuş partidir. Ahmet Davutoğlu hocamız çok donanımlı ve ufku açık bir insan. Dünya siyasetine bakış noktası Türk halkına beslediği sevgiye biz yakinen şahidiz. Gelecek dönemde Ahmet hocamızın çok büyük işlere imza atacağına eminiz. Biz de bu yüzden bu partideyiz ve olmaya da devam edeceğiz” diye konuştu.

“DÜRÜST SİYASET İSTİYORUZ”
Türkiye’de huzurlu bir ortamın oluşmasını istediklerini ifade eden Başaran, “Akçeli işlerin olmadığı dürüst siyasetçilerin olduğu bir Türkiye istiyoruz. Bu konuda genel başkanımıza olan itimadımız sonsuz. Siyasetimizde dürüstlük ve doğruluk olacak. Çünkü Türkiye siyasetinde ayrımcılık, bölünme istemiyoruz. Dostluğun, kardeşliğin olduğu devletin başında olacak kişinin tüm halkını kucaklamasını istiyoruz. Bir siyasi partinin lideri olabilirsiniz ama cumhurbaşkanı seçildiğinizde farklı bir partiden olan insanlara da aynı samimiyeti göstermek zorundasınız. Biz farklı görüşte olan insanlara da aynı samimiyeti göstereceğiz. Seçimlerde kimsenin beklemediği oranda sürpriz yapacak bir partiyiz” diye konuştu.

YÖNETİM KURULU
Ömer Faruk Başaran, Abdülkadir Şeker, Barış Bektaş, Behiç Serhat Küçükerdal, Berrin Özdemir, Beytullah Subaşı, Bilal Demir, Boler Arslan, Bülent Tuzluca, Caner Efe, Cengiz Kocabay, Çetin Kılıç, Çiğdem Cengiz, Deniz Akgül, Enis Temel, Ergül Türk, Fatih Büyükavcı, Fatih Tarım, Fatih Toltar, Fethi Özlü, Filiz Bingöl, Gülşen Efe, Haluk Akyol, Hasan Hayri Korkulu, Hüseyin Öztekin, İsmail Aydın, Cemal Aksu, Mehmet Fatih Şıkoğlu, Mehmet Tahsin Erten, Mesut Tamboğa, Murad Marmara, Necati Bilgin, Nilay Karadeniz, Nurşen Çil, Orhan Çelikhası, Özgür Güven, Özkan Kan, Rafet Boran, Recep Boy, Salih Uygun, Sercan Bomba, Serdar Çiftçi, Serdar Duru, Sevil Koç Bora, Süleyman Aydınlık, Volkan Sırma, Yasin Yeşil, Yunus Küçükpolat, Zeki Sarı, Zeynep Subaşı.

GENEL MERKEZ DELEGELERİ
Ayşenur Güden, Barış Bektaş, Çiğdem Cengiz, Deniz Akgül, Ergün Türk, Fatih Büyükavcı, Fethi Özlü, Fırat Türker, Filiz Giray, Gülşen Efe, Hasan Arabacı, Kadriye Güner, Mehmet Fatih Şıkoğlu, Fırat Sarı, Müslüm Osmanoğlu, Ömer Uçar, Özgür Güven, Özkan Kan, Sema Bozaba, Serap Çakır, Sevil Koç Bora, Suna Demir, Süleyman Aydınlık, Ümit Yıldız, Yunus Küçükpolat, Zeki Sarı.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑