Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

"Geleceğine Sahip Çık Kandıra!"

Kandıra'ya yapılacak olan çöp bertaraf tesisine karşı çıkan İyi Parti İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay Kandıra halkına seslenerek "Geleceğine sahip çık" dedi.

18 Ocak 2020 Saat: 09:44
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.116 kez okunmuştur

"Geleceğine Sahip Çık Kandıra!"
"Geleceğine Sahip Çık Kandıra!"

İyi Parti Kandıra İlçe Başkanı Hilal Kübra Altınay'ın açıklamaları şu şekilde; "Yapılması uzun zamandan beri tepki toplayan çöp yakma tesisinin Kandıra’ya yapılması gündeme gelmiştir. 

Oylarınızla seçilen AKP'li Belediye Başkanı ve Meclis üyelerinin duruma sessiz kalışları Büyükşehir Belediyesine cesaret vermiştir. Birkaç gündür basında yer alan çöp bertaraf mı yoksa çöp toplama merkezi mi olacağı belli olmayan bu tesis hakkında bilinen tek şey konusunun sadece çöple ilgili olduğudur. Çevreye vereceği zarar kesin olan bu tesis için Kandıra’mız kurban seçilmiştir.
YOK ETME PROJESİ
Turizm ve tarımsal üretimiyle var olmaya çalışan ilçemiz için bu karar tam bir yok etme projesidir. İyi Partili Meclis üyesi arkadaşlarımızın sorusu üzerine Akp’li başkan Adnan Turan ve Akp'li Meclis üyeleri yeterli bilgiye sahip olmadığı için sessiz kalmış, Akp’li meclis üyesi Bayram Küçükyılmaz çöp yakma tesisi ile ilgili bir profesörden bilgi aldığını, koku dışında hiçbir çevresel risk taşımadığını hatta evinin yanına böyle bir tesis yapılmasına bile rıza göstereceğini söylemiştir.
Bayram Küçükyılmaz‘ın ikametgah adresi Gündoğdu’dur. Dolayısıyla talebi üzerine Kocaeli büyükşehir belediyesi yetkilileri tesisi beyefendinin evinin yanına kurabilirler.
UYAN KANDIRA
Biz Kandıra'da yaşayan, üreten insanlar olarak ilçemizde böyle bir tesisin varlığını istemiyoruz. Hatırlarsanız İyi Parti olarak Yerel Seçimlerde sizden yetki isterken 'UYAN KANDIRA' demiştik. Fakat geldiğimiz noktada Kandıra’mızın dolayısıyla bizim, çocuklarımızın, doğa güzelliklerimizin geleceği tehlikededir.
Bu karara karşı durmak siyaset üstü ve her Kandıralının memleketine borcudur. Duyarsız kalmayacağınızı bilerek , Kandıra’yla gönül bağı olan herkesi geleceğine sahip çıkmaya davet ediyorum."

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑