Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Fikri Işık, Kandıra Köylerinden Ayrılmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Son Dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ziyaretlerine Kandıra’nın Beyce, Karadivan, Eğerceli, Deliveli ve Ağaçağıl köyleri ile devam etti

6 Eylül 2018 Saat: 21:53
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.612 kez okunmuştur

Fikri Işık, Kandıra Köylerinden Ayrılmıyor
Fikri Işık, Kandıra Köylerinden Ayrılmıyor

AK Parti Kocaeli Milletvekili ve Son Dönem Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, ziyaretlerine Kandıra’nın Beyce, Karadivan, Eğerceli, Deliveli ve Ağaçağıl köyleri ile devam etti. Işık’ın ziyaretlerine AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, AK Parti İl Başkan Yardımcısı İshak Yıldırım, belediye yetkilileri , Muhtarlar ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Işık, ziyaretleri sırasında vatandaşlarla güncel konular ve talepleri ile ilgili sohbet etti. Işık, vatandaşların ilettiği sorunları not alarak takibini yapacağını söylerken ve bazı konuları da yetkilileri anında arayarak sorunun giderilmesini istedi.

whatsapp-image-2018-09-06-at-13.30.33-(1).jpeg

Işık, ziyaretlerinde vatandaşlara hitap ederken bu ziyaretleri 15 yıldır sürekli yaptığını gerek AK Parti İl Başkanlığı gerekse milletvekilliği ve bakanlık görevinde bulunduğu zamanlarda da devamlı köyleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiğini, köylerin sorunlarını yakından takip ederek çözümü için çalıştığını söyledi. Vatandaşlar ise Işık’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, yöresel ikramlarda bulundular.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑