Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Fikri Işık, Kandıra köylerinde

Eski Başbakan Yardımcısı AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Kandıra merkez ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşları dinledi.

14 Ekim 2018 Saat: 03:30
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 4.427 kez okunmuştur

Fikri Işık, Kandıra köylerinde
Fikri Işık, Kandıra köylerinde

Eski Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Kocaeli milletvekili Fikri Işık Kandıra merkez ve köyleri ziyaret ederek, vatandaşları dinledi. Fikri Işık’ı ziyareti boyunca İl Başkan Yardımcısı Yakup Karaaslan, Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetim kurulu üyeleri, Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Başkan Yardımcıları Asim Akkaya ve Murat Ölmez, Kandıra Eski Belediye Başkanı Cengiz Kan, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra Koordinatörü Numan Balaban, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kırsal ve Tarımsal Hizmetler Şube Müdürü Erhan Öztürk, İSU Kandıra Şube Müdürü Hakan Kocatürk, İSU Kandıra İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi müdürü Ayhan Kılıç, Belediye Meclis Üyeleri, Kandıra Ak Parti gençlik ve kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlar eşlik etti.

IŞIK KANDIRA'DA 10 KÖYÜ ZİYARET ETTİ

Kandıra’nın köylerini sık sık ziyaret ederek vatandaşla bir araya gelen Fikri Işık, bu kez Pınarlı, Yağcılar, Avdan, Akıncı, Beylerbeyi, Antaplı, Merkez Erikli, Çerçili, Hediyeli ve Kabaağaç mahallelerini dolaştı.

TEK TEK VATANDAŞLA İLGİLENDİ

Işık, mahalle muhtarlarının ev sahipliğinde vatandaşla bir araya gelerek halkın istek ve sıkıntılarını dinledi, taleplerini not aldı ve yetkililerle birebir görüşerek sorunların giderilmesi talimatını verdi. Konuşmasında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Kandıra’da önemli yatırımlar yaptığını vurgulayan Işık, hizmetlerin artarak devam edeceğini ifade etti.

 

ŞEHİTLİĞE ZİYARET

Köy ziyaretleri öncesinde Kandıra Merkez Şerif Camii’nde Cuma namazını kılan ve ardından esnafı selamlayarak çay sohbeti yapan Işık’ın Beylerbeyi Mahallesi’nde Şehit Binbaşı Yavuz Sonat Güzel adına yapılan şehitliği ziyaret etti.

Hediyeli köyü

Çerçili Köyü

Merkez Erikli Köyü

Antaplı Köyü

Beylerbeyi köyü

Akıncılar köyü

Avdan köyü

Yağcılar köyü

Pınarlı köyü

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑