Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Ekonomi

Felah Turizm Kandıra ofisini açtı

Umre ve Hac organizasyonları düzenleyen Felah Turizm’in şirket ortaklarından Cihat Öztürk, Aydınlık Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde ofisini açtı

13 Ocak 2016 Saat: 16:58
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.223 kez okunmuştur

Felah Turizm Kandıra ofisini açtı
Felah Turizm Kandıra ofisini açtı

Merkezi Şanlıurfa’da olan Felah Turizm’in Kandıralı ortaklarından Cihat Öztürk, Aydınlık Mahallesi 23 Nisan Caddesi Aygaz Bayii’nin üst katında ofisini açtı. Geçtiğimiz ay Umre’ye ilk kafilesini gönderen Felah Turizm, her hafta düzenledikleri Umre turları için kayıtlarını artık Kandıra’daki ofisinden yapacak. 850 dolardan başlayan fiyatlarla her bütçeye hitap edebilen Felah Turizm, Kabe’ye yakın mesafeli, ekonomik ve servis aracıyla hizmet veren otel seçenekleriyle Kandıra halkına hizmet verecek.  


HER BÜTÇEYE UYGUN FİYATLAR
Umre turlarının 8, 15, 22 günlük olarak düzenlediklerini kaydeden Öztürk, anlaşmalı oldukları uçak firmalarından hiçbirinde aktarma yolculuk yapılmadığını, tüm sistemlerinin rahat ve güvenilir olduğunu kaydetti. 18 Ocak’ta 152 kişilik kafileyi Kandıra’dan kutsal topraklara uğurlayacaklarını söyleyen Öztürk, sömestr tatiline denk gelen tura özellikle öğretmen ve öğrencilerin taleplerinin yüksek olduğunu ifade etti. Ardından 7 Şubat’ta ve 27 Şubat’ta da turlarının olduğunu kaydeden Öztürk, her bütçeye uygun fiyatlarla Kandıra halkının hizmetinde olduklarına vurgu yaptı. 

       

YORUMLAR

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 2 yorum yapılmıştır
Misafir 14.01.2016 08:35
Kandıra için, Kandıralı için iyi bir kazanım. Girişimciliği ile Cihat beyi ve ilgilileri -bölgeye örnek bir kuruluş olması temennisiyle- tebrik ederim.
Hüseyin 14.01.2016 08:02
Cihat Bey Öncelikle tebrik ediyorum Kandıranın böyle bir ihtiyacını görüp ilçemize böyle bir ofis açmanız dan dolayı
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑