Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Adliye

Feci kazanın kurbanları son yolculuklarına uğurlandı

Kandıra yolunda meydana gelen korkunç kazada yaşamını yitiren 5 kişi son yolculuklarına uğurlanırken Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Yunus Emre Gökkaya için İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören d

28 Ekim 2018 Saat: 14:19
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 13.267 kez okunmuştur

Feci kazanın kurbanları son yolculuklarına uğurlandı
Feci kazanın kurbanları son yolculuklarına uğurlandı

 Edinilen bilgi ve iddialara göre kaza şu şekilde gelişti; İzmit istikametine seyir halinde olan ve Tezcan Çubuk’un kullandığı 54 D 6290 plakalı araç, karşı istikametten gelen ve polis memuru olduğu öğrenilen Yunus Emre Gökkaya’nın (34) kullandığı 34 ZY 7069 plakalı araç ile İzmit-Kandıra Yolu Yusufca Sapağı mevkiinde kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki araç da yol dışına savruldu. Tezcan Çubuk’un kullandığı araçta bulunan Fahriye Çubuk ile Yunus Emre Gökkaya’nın aracında bulunan eşi Merve Gökkaya (28), kardeşi Murat Atilla Gökkaya (29),  annesi Nazife Gökkaya (58) ve kayınvalidesi Ayşe Çelik araçta sıkıştı.  2 yaşındaki oğlu Hamza Ali Gökkaya ise aracın camından bir ağacın yanına fırladı. 

 

4 KİŞİ OLAY YERİNDE ÖLDÜ
Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları sıkıştıkları yerden çıkartarak 112 sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada polis memuru Yunus Emre Gökkaya’nın eşi Merve Gökkaya, annesi Nazife Gökkaya, kardeşi Murat Atilla Gökkaya ve kayınvalidesi Ayşe Çelik’in yaşamını yitirdiği belirlenirken, Yunus Emre Gökkaya ve camdan ağaç dibine fırlayarak yaralanan 2 yaşındaki oğlu Hamza Ali Gökkaya ile diğer araçta bulunan Tezcan Çubuk ve eşi Fahriye Çubuk sağlık ekiplerine teslim edildi.

 

HASTANEDE ÖLDÜ
Olay yerinden ağır yaralı olarak alınan polis memuru Yunus Emre Gökkaya, kaldırıldığı Kocaeli Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 3 yaşındaki oğlu Hamza Ali Gökkaya Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesine, diğer araçta bulunan Tezcan Çubuk ile eşi Fahriye Çubuk  SEKA Devlet Hastanesine kaldırıldı.

 

12 YILLIK POLİS MEMURUYDU
Kaza sonrası olay yerinde yapılan incelemelerin ardından, olay yerindeki cenazelerde morga kaldırıldı. Kandıra’da ikamet eden ve Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğünde görev yapan 12 yıllık polis memuru Yunus Emre Gökkaya, Kandıra’da bir eczanede çalışan eşi Merve Gökkaya ile onunla aynı eczanede çalışan kardeşi Murat Atilla Gökkaya, Annesi Nazife Gökkaya ve kayınvalidesi Ayşe Çelik’in cenazeleri, yapılan adli işlemler sonrası yakınlarına teslim edildi. 

 

GÖREV YERİNDE TÖREN
Kazada hayatını kaybeden polis memuru Yunus Emre Gökkaya için Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törene AK Parti Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, Kandıra Kaymakamı Mehmet Ünal, Belediye Başkanı Ünal Köken, İlçe Emniyet Müdürü Coşkun Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Hasan Dombaycı, AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez, CHP  İlçe Başkanı Volkan BulgurcuMHP İlçe Başkanı Ahmet Uğur, kurum idarecileri ve binlerce vatandaş akın etti.

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLANDILAR
Emniyette düzenlenen törende mesai arkadaşlarından helallik alındıktan sonra, Yunus Emre Gökkaya’nın cenazesi evinin önüne götürüldü. Yunus Emre Gökkaya, eşi Merve Gökkaya ve kayınvalidesi Ayşe Çelik'in cenazeleri Kandıra Merkez Şefik Camii'nde kılınan öğle namazı sonrası  gözyaşlarıyla Kandıra Asri Mezarlığında toprağa verildi. Murat Atilla Gökkaya ve annesi Nazife Gökkaya'nın cenazeleri ise toprağa verilmek üzere memleketleri Gümüşhane'nin Kelkit İlçesine gönderildi. 

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑