Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Eski Başkandan Yeni Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra eski Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe eski Başkanı Cengiz Kan Başkanı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğind

12 Nisan 2019 Saat: 11:47
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 3.029 kez okunmuştur

Eski Başkandan Yeni Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti
Eski Başkandan Yeni Başkana Hayırlı Olsun Ziyareti

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda Kandıra eski Belediye Başkanı ve AK Parti İlçe eski Başkanı Cengiz Kan Başkanı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu. 

Yoğun bir ziyaretçi trafiği yaşayan Kandıra Belediye Başkanı seçilen Adnan Turan’ı, Kandıra eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kandıra İlçe eski Başkanı Cengiz Kan’da makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. “ Başkanımız yıllardır il teşkilatlarında görev alan, çalışmalarımıza katkı sunan çok değerli bir isim. Ben bu hareketin 2007’den bugüne kadar her kademesinde çalıştım, bir süre ara vermiş olabilirim ama her zaman partimin ve il ve ilçe başkanlarımızın hizmetindeyim. Dayanışma içinde bu kutlu davamızı, partimizin başarısını daha yükseklere çıkarmak için her zaman yanınızdayım" ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan ise, Kandıra eski Belediye Başkanı ve AK Parti Kandıra İlçe eski Başkanı Cengiz Kan'a teşekkür ederek, her zaman ilçemizin başarısı için çalışacaklarını, bu konuda verdiği destek için Başkan Kan'a müteşekkir olduklarını söyledi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑