Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Eski Bakandan, Alperen Şakacı’ya tam destek

Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Alperen Şakacı’nın yanında olduğunu belirterek, Kandıralı muhtarlardan Şakacı için destek istedi.

20 Haziran 2018 Saat: 15:23
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 6.506 kez okunmuştur

Eski Bakandan, Alperen Şakacı’ya tam destek
Eski Bakandan, Alperen Şakacı’ya tam destek

MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ve MHP’nin 3’ncü sıradan aday gösterdiği Kandıralı Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, Kandıralı muhtarlarla kahvaltıda buluştu. Programa Sağlık eski Bakanı M. Kazım Dinç, MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, İlçe Başkanı Ahmet Uğur, İlçe Kadın Kolları Başkanı Tuba Türk, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış ve mahalle muhtarları katılım sağladı.

YENİDEN BİRLİK OLMA ZAMANI

Programda konuşan MHP’nin Kandıralı Milletvekili Adayı Alperen Şakacı, 24 Haziran seçimlerinin Kandıralılar için çok önemli bir imtihan olduğunu belirterek, “Yıllardır son bakanımız Kazım Dinç’ten sonra Kandıralı bir milletvekilinin neden olmayışını duyarız. Söylenenlerin de hiçbirini yakıştıramıyorum. Yok efendim, Kandıralılar birbirini tutmazmış, son dakika cayarmış, kendi insanının bir yere gelmesini istemezmiş. Ben bunların hiçbirine inanmıyorum. Örneği geçmişte var. Bizim insanımız geçmişte birlik olmuş ve dayım Kazım Dinç’i desteklenmiştir. Kandıra’mızdaki çoğu yatırım da o dönemin eseridir. Ve bugün siz değerli muhtar ağabeylerime sesleniyorum. Bu kardeşinize, evladınıza sahip çıkın” dedi.

KANDIRA 20 YILDIR YOK SAYILDI

Sözlerini sürdüren Şakacı, şöyle konuştu; “24 Haziran seçimleri MHP’nin veya Alperen Şakacı’nın seçimi olmayacak. Bundan sonraki süreçte Kandıra’nın ve Kandıralının yerini belirleyecek bir seçim olacaktır. Şayet biz seçilirsek bundan sonra hiçbir siyasi parti Kandıralının olmadığı bir liste hazırlamayacaktır. Oldu ki 3’ncü sıradan bir Kandıralıyı bile gönderemeyen Kandıralılar siyaset sahnesinde 20 yıldır nasıl yok sayılıyorsa bundan sonra da yok sayılmaya devam edecektir.”

SİYASETİN NASIL YAPILDIĞINI GÖSTERDİK

“Kandıra siyasetten anlamaz 10 gün sonra sesleri kesilir diyenlere sahada siyasetin nasıl yapıldığını elimizden geldiği kadar göstermeye çalıştık. Kandıralı siyaseti çok iyi yapar, kimsenin şüphesi olmasın. Kimse de ‘ben Kandıra’nın adayıyım’ diyerek milletimiz ile dalga geçmeye kalkmasın. Kandıra siyaseti de çok iyi bilir, birbirini de çok iyi tutar. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Kandıra bunu 24 Haziran’da eminim ki sandıklarda gösterecek.”

BİR OMUZ ATIN

Milliyetçi Hareket Partisi’nin 24 Haziran seçimlerinde oy patlaması yaşayacağını belirten Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ise, “Alperen Şakacı pırıl pırıl bir kardeşimiz, sizin evladınız. 1 Kasım seçimlerine göre 3 vekilimiz garanti görünüyor. Bir omuz atarsanız, ikisi de Kandıralı olan Alperen ve Ertan kardeşimiz meclise gelir. MHP’nin tek milletvekili Kandıra’ya gelemiyor, gidemiyor diye dert yanıyorsunuz, 4 vekilimiz olsun her hafta bir nöbetçi bırakalım. Hem partimizi hem kendinizi ödüllendirin” dedi.

ALPEREN ŞAKACI’YA KEFİLİM

Programda son olarak konuşan Sağlık eski Bakanı Kazım Dinç, “Ülkemizin selameti için Cumhur ittifakını destekliyorum. Sayın Bahçeli son derece doğru bir çıkış yaptı ve bu ülkenin dimdik duran bir lideri oldu. Alperen Şakacı da öz yeğenimden daha ileridedir. Onun her şeyine kefilim. İyi yetişti ve çok iyi işler yapacak. Ona oy vermenizi ve oy verdirmenizi istiyorum. Bizler de sizlerle birlikte memleketimizin kalkınması için elimizden geleni yapalım” diye konuştu.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑