Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Eryarsoy'dan Turan'a "Hayırlı olsun" ziyareti

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a tebrik ve hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

9 Nisan 2019 Saat: 15:17
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.883 kez okunmuştur

Eryarsoy'dan Turan'a "Hayırlı olsun" ziyareti
Eryarsoy'dan Turan'a "Hayırlı olsun" ziyareti

31 Mart’ta yapılan yerel seçimler sonrası göreve başlayan Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve İl yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Turan, yaptığı konuşmada, seçim sürecinde AK Parti teşkilatlarının çok büyük emeği olduğunu söyledi. İlerleyen süreçte daha güzel çalışmalara AK Parti teşkilatıyla birlikte gerçekleştireceklerini belirten Başkan Turan, “İnşallah teşkilatımızla birlikte önümüzdeki süreçte çok daha güzel çalışmalara imza atacağız. Teşkilatın ve teşkilatçılığın ne demek olduğunu iyi biliyoruz” dedi.

Dolayısıyla bu birlikteliğin devam etmesi elzemdir. Bir kez daha AK Parti Kandıra ilçe Yönetim Kurulu olmak üzere, gençlik ve kadın kollarımıza, sandık müşahitlerimizle birlikte AK Parti’ye gönül vererek çalışan her gönüldaşımıza çok teşekkür ediyorum.

Biliyorum ki hiçbir şey beklemeden sadece Allah rızası için, bu memleketin iyiliği ve AK Belediyeciliğin hâkim olması için koşturdunuz. Teşkilatlarımızda görev yapan, emek veren herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ise ziyarette yaptığı konuşmada, 31 Mart seçim sürecinde Kocaeli teşkilatları olarak birlik içerisinde seçimi neticelendirdiklerini dile getirerek, “Seçim sonuçlarının Kandıra'ya, Kocaeli’ne ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilerim. Kandıra Belediye Başkanımızı tekrar tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑