Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)
Mavi Köşe (Haber İçi Resim Üstü)

Siyaset

Eryarsoy, Net sonuç aldık

AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, AK Parti’nin 7 milletvekilinde kalması ve Kocaeli’de oylarını düşürmesini değerlendirdi. Eryarsoy, çok net bir sonuç ve Türkiye ortalamasından 6 puan daha fazla oy aldıklarını kaydetti

26 Haziran 2018 Saat: 12:33
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.761 kez okunmuştur

Eryarsoy, Net sonuç aldık
Eryarsoy, Net sonuç aldık

AK Parti İl Başkanvekili Abdullah Eryarsoy, 24 Haziran genel seçimlerinin ardından ilk basın toplantısını il binasında gerçekleştirdi. Türkiye’de rekor bir katılım ile seçimi gerçekleştirdiklerini ifade eden Eryarsoy, Kocaeli’de 7 milletvekilinde kalmayı bir başarısızlık olarak değerlendirmediklerini ancak net bir sonuç aldıklarını kaydetti. CHP’de yaşanan olaylara da değinin Eryarsoy, bu tür olayların yaşanmasını doğru bulmadıklarını belirtti.

HALK İRADESİNE SAHİP ÇIKTI

Uzun bir maratonun ardından seçimi sonuçlandırdık. Rekor katılımın olduğu bir seçimin ardından yeni sistemin ilk Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan seçildi. Milletimiz iradesine sahip çıkarak sandığı, barışı, sağduyuyu seçmiştir. Milletimiz ülkenin üzerinde oynana oyunları gördü ve bunu bozdu. Yapılan tüm seçim manipülasyonlara karşı halkımız büyük bir katılım ile tercihini ortaya koydu. Huzur ve sükûnetle seçimini yaptı. Tüm dünyaya Türkiye’nin kendi seçimini yapacağını gösterdi.

TIRMANIŞA DEVAM EDECEĞİZ

16 yıllık yolculuğumuzda sözlerimize sadık kaldık. Tek derdimiz Türkiye’yi daha müreffeh bir ülke haline getirmektir. Türkiye konuştu, milletimiz konuştu dünya duydu. 16 yıldır tırmandığı bir yokuşu çıktı. 24 Haziran seçimlerinin ardından bu tırmanışa devam edeceğiz. 24 Haziranın kazananları yoksullar, mazlumlar, kısık seslilerdir. İstikrarın zaferidir. Sadece AK Partililer değil, AK Parti’ye gönül verenler değil, Türkiye ve Kocaeli kazandı, birliğin ve üretimin başkenti olan Kocaeli Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği destekle büyümenin lokomotifi olmuştur.

KAZANAN 80 MİLYON

Kazanan kadınlar, gençler, öğrenciler, emekliler, işçiler ve 80 milyondur. Yeni Türkiye, Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde yapılan hizmetleri 2023’e doğru ülkeyi en iyi şekilde inşa edecektir. Büyük Türkiye için yanımızda olan vatandaşlarımıza, çalışan sandık müşahitlerimize, okul sorumlularımıza mahalle yöneticilerimize her kademedeki yöneticimize, milletvekillerimize, adaylarımıza, aday adaylarımıza AK kadroya sonsuz teşekkür ediyorum. Birlikte tarih yazdık. Atılacak çok adım var” dedi.

NET ZAFER ALDIK

Açıklamasının ardından soruları yanıtlayan Eryarsoy, 7 milletvekili almayı nasıl değerlendirdiklerini anlattı. Seçimde başarısız olmadıklarını söyleyen Eryarsoy, “Biz net bir zafer aldık. Bundan bir şüphemiz yok. Elbette daha yüksek oy ve daha fazla milletvekili çıkarmak isterdik. Türkiye ortalamasından 6 puan daha fazla aldık. Türkiye’deki büyük illerden da açık ara fark attık” dedi. CHP ile AK Partili gençler arasında yaşanan tartışma hakkında da ilk kez konuşan Eryarsoy, “Seçimden sonra böyle bir şeyin yaşanması doğru değil. Keşke yaşanmamış olsaydı” dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑