Kılıç Elektrik
Eriş Organizasyon (Sol 3)
Ata Fırın
Yaman Teknik (Sol 6)
Tonguçlar (Sağ 1)
Dinç Mühendislik Masaüstü
Naturel Piknik (Sağ 3)
Dönmez İnşaat (Sağ 4)

Siyaset

Erol Ölmez,” Ak Parti Bayrağını Kandıra’da Üçüncü Kez Diktik”

31 Mart yerel seçimler sonrası AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez, gazetemize yaptığı açıklamada “AK Parti bayrağını Kandıra’ya üçüncü kez diktik” dedi.

5 Nisan 2019 Saat: 22:54
YORUM YAPTavsiye EtYazdır

Bu haber 1.903 kez okunmuştur

Erol Ölmez,” Ak Parti Bayrağını Kandıra’da Üçüncü Kez Diktik”
Erol Ölmez,” Ak Parti Bayrağını Kandıra’da Üçüncü Kez Diktik”

AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez 31 Mart yerel Seçimlerinde milletimiz sağduyulu davranarak oyunu istikrardan ve güvenden yana kullandı.  Başkan Ölmez yaptığı açıklamada: “ Seçimlerimiz önce milletimize, Kocaeli’mize ve Kandıra’ya hayırlı olsun. Seçimin sonuçları diğer bir konu.  Bu seçimlerde bizlerle mücadele eden Cumhur İttifakı ortağımız, İlçe Yönetimi, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarına sonsuz teşekkür ediyorum.

Bu davayı bir belediye kazanmaktan ileri olup bizimle mücadele eden tüm STK’larımıza ve gönüldaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum. Pazar günü seçim çok önemli dedik. Sandıklardan ayrılmayın dedik en iyi mücadeleyi veren sandık Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bu zafer Kandıra’mızındır. Üçüncü kez tekrar AK Parti bayrağını Adnan Turan ile Kandıra’ya diktik. Buna şükrediyoruz. Aynı şekilde Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nde de yine Tahir Büyükakın başkanımıza da en büyük hediyeyi Kandıra’dan verdik.  Bunu da Adnan Başkanım ve teşkilatlarımla vermekten gurur duyuyoruz. Güzel hizmetlerimiz olacak Başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Kendisine de gücümüz yettiği kadar yardımcı olacağız. Vatandaşımız ne istiyorsa, imkânlar ölçüsünde en iyisi yerine getirilecektir.”dedi.

       

YORUMLAR

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kandıranın Sesi, Haberin Doğru Adresi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
Yukarı ↑